Sute de mii de telespectatori ne urmăresc seară de seară la televizor și pe rețelele de socializare. Tu ești unul dintre ei. Știm că ești ocupat și cu toate astea ai timp să consumi, să apreciezi și să critici conținutul nostru jurnalistic. Și îți mulțumim pentru asta!

Spre deosebire de alte instituții media sau conglomerate de presă, noi păstrăm jurnalismul deschis, accesibil tuturor și echidistant prin producții proprii care nu se subordonează unor politici editoriale fixe. Acest lucru este posibil numai datorită sprijinului tău și al altora ca tine.

Starea Nației este un proiect independent al unei echipe care de șase ani se încăpățânează să creadă în echidistanță și în sancționarea derapajelor, indiferent din ce parte vin ele, prin folosirea umorului. Chiar dacă asta înseamnă să fim dați afară în fiecare sezon de la câte o televiziune.

Jurnalismul nostru este liber de prejudecăți comerciale și nu este influențat de proprietari de trusturi media, politicieni și nici măcar de acționari. Pentru că acționarii suntem noi. Astfel, putem să informăm, să inovăm și să provocăm acolo unde vocile nu sunt ascultate. Doar în acest mod putem să punem întrebările corecte, care să îți ascută spiritul critic, să îți combată prejudecățile și să îți ofere posibilitatea de a lua decizii în cunoștință de cauză.

Pentru a face toate astea în continuare avem nevoie de susținerea ta. Ajută-ne ca să te putem ajuta. Ne dorim să livrăm în continuare ceea ce am livrat deja de 6 ani încoace: jurnalism de calitate, infotainment în România și mult dincolo de granițele acesteia și fapte bune.

Sprijină Starea Nației în fiecare lună:

10 Lei
25 Lei
50 Lei
100 Lei

Îți vom crea un cont automat unde vei putea oricand anula donatia. Daca ai deja cont pe aplicația Starea Nației îl vei putea folosi pe acela, cât timp adresa de email corespunde contului de pe aplicație.


Donează prin cont bancar:

Asociația Starea Nației

Cont RON - RO72RNCB0205159935150001

BCR Ploiesti

Descarcă aplicația