Vin turcii! Să ne facă spital

Ne-au înnebunit cei din guvern zilele astea cu spitalele regionale. Nu mai înțelegi nimic. Cred că e cam așa: vorbim despre ele, că dacă vorbim, or să creadă oamenii că le și facem. Ca de obicei, cu cât se vorbește mai mult despre ceva, cu atât se face mai puțin!
Ministrul Sănătății a zis că face un spital regional la Constanța în parteneriat public-privat cu Turcia. Wow, tare! Rovana Plumb, ministrul Fondurilor Europene, zice că a vorbit cu Corina Crețu și face trei spitale regionale la Craiova, Cluj și Iași cu fonduri europene.
Și cum se vorbește despre asta, să vă zic: am avansat studii de fezabilitate care urmează să fie analizate și după ce vor fi analizate urmează să…
Alo, alo!
Fiți atenți cum se vede din partea cealaltă a sărăciei: sunteți de 2 ani jumate la putere și tot ce-ați făcut sunt niște studii care urmează să urmeze… Adică ați făcut niște hârtii probabil și, din când în când, câteva discuții cu unii și cu alții: niște europeni, nite turci, așa, ca să vedem că dați din gură.
Atenție: ne tot arătați marile spitale regionale care nu există în timp ce spitalele care există sunt cucerite de gândaci, șobolani și multe infecții.
Întrebare, dacă nu vă deranjăm din discuții cu turcii: cu spitalele astea vechi cum rămâne? Le lăsăm gândacilor? Nu de alta, dar mulți oameni se vor trata tot în ele.
Și de ce naiba discutăm toată ziua, 99% din timp doar de justiție, coduri penale și IEVALUĂRI, în loc să vorbim în timpul ăsta despre spitale și despre școli.
Aa, chiar, turcii nu ne fac și niște școli? Învățăm și-n turcă, nu-i problema, că oricum nu învață careva ca să mai rămână în țară dup-aia. Nu strică o limbă străină. Deci, să nu ziceți că nu v-am spus: spitale regionale: canci!

Distribuie:

Copiază linkul
Linkul a fost copiat

Starea Nației 31 octombrie 2018

Sângele țeapă nu se face

Dăncilă nu aude și nici nu le potrivește

Fața urâtă a anticorupției

Un actor grăbit și isteric

Câteva vorbe despre noi

Dezvoltare web