Vai, nu avem program de guvernare!

Foarte amuzant cum miniștrii au vorbit de ”noul” program de guvernare. Ce program de guvernare? Voi trebuie să construiți ce-ați promis până acum… Până acum în ultimii 15-20-25 de ani. Cel puțin vreo 10 ani de-acum înainte n-ar trebui să mai promiteți nimic.

Nu mai aveți nevoie de nici un program de guvernare. Programul de guvernare e tot ce nu s-a făcut, tot ce s-a început, tot ce s-a întrerupt, tot ceea ce a fost lăsat în paragină.

Uitați-vă în jur și vedeți programul de guvernare: uitați-vă la cioturile alea de autostradă… continuați la ele. Atât. Nu ai nevoie de nici un program. E nevoie doar să vrei și să te pricepi cât de cât și să nu îți facă cu ochiul niște sume mari de bani.
Uitați-vă la școala aia: i-a căzut tavanul și are veceul în curte. Reparați tavanul, construiți veceu în interior, asigurați-vă că acei copii au căldură și profesori bine plătiți.
E simplu, e banal, e atât de trist!
Iar voi tot faceți programe și votați programe de guvernare?… Vi se pare că nu se vede cu ochiul liber ce e de făcut? Vi se pare că e atât de complicat să te prinzi de ce are nevoie țara asta?…

Un program de guvernare, la cum arată ținutul ăsta, e o pierdere de timp. Există un singur program de guvernare: să te apuci de treabă. Să ieși în curte și să dai la sapă. Să ieși în curte și să repari gardul. Să ieși în curte și să și faci ceva, nu doar să mulgi țara. Că nu mai are, mă, nimic, ați luat tot!

Distribuie:

Copiază linkul Linkul a fost copiat

Starea Nației 29 ianuarie 2018

Ministrul ng-ng-ng

A fost greu, dar măcar a fost jenant

Am scăpat de Pop și-am dat de Popa

Fac asta pentru că pot

Să parcăm România

Dezvoltare web