Va fi mai bine?

Noi, mai mult decât alții, avem mereu asta cu ”să o luăm de la zero”, cu ”momentul zero”…
Gata, ok, s-au făcut greșeli, dar să vezi de-acum, am tras linie, s-a terminat, începe altceva.
Și mai trece o vreme și tragem din nou linie, o luăm de la zero. Eh, dragi prieteni, vă anunț că a venit momentul s-o luăm de la zero. Cel puțin cu anul care vine.

Aveam noi în anii trecuți chestiile acelea cu strategia de țară, plan de dezvoltare, cu interesul național…, tot felul de ”strigături” de-astea.
Eh, anul ăsta nu le-am mai avut. Le-am aruncat ca pe niște păpuși stricate. Foarte puțin interes național, așa de gust, foarte puțin proiect de țară, mai deloc strategie pe 20 de ani. N-au mai fost la modă!
Anul ăsta s-a purtat deficitul, ciuma roșie, vă vedem, legile justiției, noapte, ca hoții.

Nu vi se pare că a fost un an din care nu prea am înțeles nimic? Aa, am înțeles că îi pierdem pe cei pe care îi îndrăgim, și de care uităm cât timp sunt în viață. Asta da, am înțeles. Am înțeles și, probabil, am și uitat deja.

Un an amestecat, un an fără concluzii, un an încrâncenat, cu un PSD călare pe țară, cu o opoziție slabă, ridicolă, cu oameni în stradă, exasperați, cu aceleași Servicii nenorocite amestecate în tot și-n toate. Un an dezbinat, un an al urletelor.

Dar gata, o luăm de la zero, da, tragem din nou linie. Cum să nu tragem?! Noi? Noi imediat tragem linie și-o luăm de la zero. Deja avem debaraua plină de noi începuturi care s-au dovedit noi și noi țepe.
Eh, glumesc.
Așadar, o luăm de la zero. Va fi mai bine, o să vedeți… Ce, nu credeți? Nici eu, dar na, trebuie să fim optimiști, altfel o luăm razna.

Crăciun Fericit, un An Nou mai bun, să ne vedem sănătoși, cu ficatul în parametri, pe 8 ianuarie.

Distribuie:

Copiază linkul Linkul a fost copiat

Starea Nației – 21 decembrie 2017

Miliția în acțiune

Politizarea în bucate

’89

Revoluție sau lovitură de imagine?

Eterna luptă dintre bonus și rău

Procesul porcului

Dezvoltare web