Unde suntem noi în filmul ăsta?

Noi facem o lume nouă, nu vouă. Nu, nu e sloganul PSD, dar ar trebui să fie.
PSD a câștigat alegerile promițând nu multe lucruri, ci promițând tot ce se poate promite, iar acum nimic din ceea ce face PSD nu pare să mai aibă vreo legătură cu programul de guvernare despre care tot vorbește Liviu Dragnea.

Totul e doar vorbărie la televizor, nimic bun nu li se întâmplă oamenilor. ”Mărim totul, doar asta auzim de mai bine de un an!” Ce ați mărit, că nu ați mărit nimic! Ba mai veniți să ne spuneți că vă apucați acum să faceți calcule la pensii… 5 milioane de pensii aveți de calculat. Pare moarte sigură. Sindicaliștii anunță că ies în stradă masiv. Masiv. Pentru că acest guvern nu ține deloc cont de cererile angajaților.

Singura mare realizare a PSD, singura chestie pe care a dus-o până la capăt a fost că și-a dat jos propriul guvern print-o moțiune de cenzură. Ba, la două luni distanță vrea să-și dea din nou jos propriul guvern.
Asta în timp ce se laudă zi de zi la televizor cât de buni sunt ei, cât de performanți sunt, cum suntem noi pe primul loc în UE, cum plouă cu bunăstare și ninge cu măriri.

În afară de promisiuni nu au făcut nimic! Aa, ba da, au făcut asta: la două-trei luni se ceartă, își dau unii altora cu binoamele în cap și se fac de râs. Odată se încruntă hamsterul lui nea Livache și atunci gata, știm, începe treaba!

Domnii de al PNL, ne pare rău, dar zic să veniți aici cu noi, în tribună. Să nu vă scape ăștia, pesediștii, cînd se bat între ei, vreo labă, din greșeală… muriți nevinovați, pe cuvânt. Haideți aici în tribună, că aici e locul pierzătorilor, se pare.

Distribuie:

Copiază linkul Linkul a fost copiat

Oboseala pe deal

Am avut vedenii și auzenii

Premierul din umbra internetului

A mai început un sfârșit de guvernare

Clientul nostru, sclavul nostru

Ceasul bun – 10 octombrie 2017

Simpaticul Tudose

Starea Nației – 9 octombrie 2017

Dezvoltare web