Unde sunt, mă, banii?

Haha, ce fraieri sunt bulgarii! 38% dintre bulgari sunt în risc de sărăcie și excludere socială. Hă-hă, ce luzări! Media e de 22,5 procente la nivelul UE, deci vă dați seama ce greșit au făcut lucrurile băieții ăștia. Sunt datele institutului de statistică al Uniunii Europene. Bine, naiba, că avem Dunărea asta între noi, că altfel, se lua ca pesta asta porcină, în câteva zile ne umpleam de sărăcie și noi.

Da, 38% risc de sărăcie la bulgari. Bă, dacă nu vă pricepeți, mai bine lăsați pe altcineva, știți ce zic?
Cum? Cine?
Aa, noi, românii, unde suntem?
Noi stăm bine, n-avem treabă, confortabil, la 36%. Până la 38% sărăcie ca sărăciile alea de bulgari, e cale lungă, ce să mai.
Noi și cu grecii, în grupa morții. Grecii mai bine decât noi, sub 35%. Și vă amintesc că grecii au trecut practic printr-un faliment, și prin măsuri de austeritate de groază. Eh, stau mai bine decât noi!

Restul, dup-aia, toți sunt sub 30%. Ungaria, Lituania, Croația, Italia, da, Italia stă foarte rău, cu peste 28% populație aflată în risc de sărăcie. În fruntea clasamentului, cu 2-3 oameni practic în risc de sărăcie este Republica Cehă. Da, băieți, Republica Cehă are 6% risc de sărăcie.
Să ne mai amintim și alte aspecte: România e tigrul Europei, nu? Hai, că acuam scoatem colții, belim ghiarele. Deci România e tigrul Europei, tot crește, și tot crește, de la an la an. Sunt 5 ani în care România s-a aflat în fruntea UE la creșterea economică. Și-acum, vorba unui moromete generic: Păi, și unde sunt, mă, banii?
Nu știu, să mor dacă știu. Că la noi, la oameni, nu sunt!

Distribuie:

Copiază linkul
Linkul a fost copiat

Starea Nației 17 octombrie 2018

Lică Picioruș, fotbalist

Vax populi: Cine ar merita un Centenar?

Protestele finale

Dragnea, absent la datorie

Cuget, deci exit

Ne ajută și pe noi cineva?

Uite cine face Educație în România

Dezvoltare web