Un haos nou-nouț

Of, trebuia să vină și momentul ăsta! Iar e gata declarația unică. Declarația aia care a fost dată, iar apoi retrasă în service pentru mari defecțiuni la sistemul de înțelegere: nimeni nu mai știa cum să completeze, până când să depună și așa mai departe.
Acum a apărut din nou. A reparat-o Orlando de la Finanțe. Și toate titlurile în presă sunt ceva de genul: Ce se va întâmpla cu formularul unic?

E clar că se va întâmpla ceva. În sensul că sigur ceva nu e în regulă, ceva o să se împotmolească undeva. Pentru că și declarația aia veche a fost la fel de bună. Mă rog, așa ziceau ei: ia uitați, o foaie, e simplu, e perfect. După care: stați, ne cerem scuze, dați-ne foile înapoi, că am făcut un mare…

De-aia, ne așteptăm să apară alte probleme acum. Iar dacă mai auzi și asta: Ministerul de Finanțe anunță SCHIMBĂRI RADICALE pentru CONTRIBUABILI!, gata, ți s-au muiat gladiolele!
Pare că nu au reparat la declarația aia veche ceva, ci au schimbat tot. Parcă-l aud pe Orlando: ”Nu peticim nimic, facem ceva nou, facem ceva mare și frumos. Păi, ce fel de oameni suntem noi dacă peticim ce-a făcut Mișa. Să ne respectăm puțin!”
Văd că se mizează mult pe Spațiul Virtual, să aplice oamenii online. Foarte bine, foarte bine, dar dacă pică, nene, site-ul și rămâne blocat o săptămână, cum se întâmplă cu toate celelalte site-uri ale administrației?
Ce faceți, schimbați și site-ul? Orlando, atât îți zic: ies oamenii cu furcile dacă și formularul ăsta e bușit!

Distribuie:

Copiază linkul
Linkul a fost copiat
Dezvoltare web