Toamna se numără voturile

Ei, dragii moșului, e foarte probabil ca luna cadourilor să ne aducă anul acesta un nou partid. Noi v-am lăudat aici Demos-ul, un autentic partid de stânga, cu oameni tineri și citiți, v-am lăudat inclusiv USR-ul, pentru implicarea la Referendum.
Dar, dar… din tenebrele extremismului de dreapta, din subsolul urii față de aproapele tău, ură camuflată în dragoste pentru semeni, dragi telespectatori, doamnelor și domnilor, vin niște oportuniști care… ce-au zis: mmm, 4 milioane și ceva de voturi la referendum… păi, nu am putea oare să facem ceva cu ele?
Ceva ce? Păi, ceva să câștigăm bani, că nu ne mai pune nimeni pe nicio listă la alegeri. Aa, da, partid!

Deci, oameni buni, atenție, în lunile următoare cineva o să vă tot bată la ușă și nu o să fie cu steaua, cu sorcova sau cu boboteaza. Nu, va fi cu partidul!
E foarte simplu și foarte amuzant. Când CpF a adunat 3 milioane de semnături, partidele – PSD și PNL – au zis: wow, 3 milioane de semnături? Păi, dacă sunt 3 milioane de semnături, hai să le facem 3 milioane de voturi.
Acum, după referendum, apar alții, zona asta a extremei drepte, care zic: mm, 4 milioane și ceva de voturi la referendum? Oare nu am putea profita? Ia să ne facem noi partid!
Îi știți, Neamțu, Papahagi, trepăduși ieșiți ca puii de găină de sub fustele lu doamna Nuți. Câtă disperare, cât oportunism: mamă, ia uite, oameni mulți! Hai să le vindem ceva, hai să le zicem ceva, hai să profităm cumva de pe urma lor! Ușor, mă, că iar trage istoria covorul de sub voi și veniți cu cracii-n sus.

Distribuie:

Copiază linkul
Linkul a fost copiat
Dezvoltare web