Suntem scuipați în față

Dacă tot vorbim de șobolani în aceste zile, haideți s-o facem la scară mare.
Ieri, alaltăieri, Băsescu a anunțat că se retrage după acest mandat. Probabil că nici Nuți nu-l mai sucește.
Eh, să-l lăsăm să dispară liniștit. Altceva voiam să zic: imediat cum a anunțat asta, au plecat sentori de la PMP la PSD. Și probabil toți aleșii PMP vor trece în stânga sau în dreapta, o să-l vedeți pe nea Traian singur în băncuță.
De 30 de ani vorbim de traseiști, de 30 de ani ne arătăm cu toții scârbiți de ce se întâmplă, dar nu facem nimic. Partidele – ipocrite – una zic și alta fac, dar noi de ce nu putem să aducem 100 de mii de oameni în stradă pentru o chestiune atât de simplă, de punctuală și foarte scandaloasă?
Mă uit scârbit la tv, la analiștii lu pește care zic: ce mișcare din partea PSD, ce strategi, au reușit să ia 6 oameni de nu știu unde.
Serios, am ajuns să lăudăm asta? Unii au trecut la PNL, alții de la PNL la PSD, nemulțumiții din PSD își fac gașca lor politică, mizerii.
Găști, promisiuni, voturi, lingăi – foarte pe scurt despre asta e vorba în politica de azi. Și în timp ce vezi aceste șobolăneli auzi de Comisia pentru Adevăr.
Pe bune, despre ce Adevăr vorbim? Ăla călcat în picioare în Alianța Dreptate și Adevăr sau care? Ce, ați construit alt adevăr între timp?
Nu puteți să produceți, din păcate pentru noi, decât minciună.
Vă dați seama că zboară niște sacoșe cu bani la toate aceste traseisme. Vă dați seama că se promit niște posturi, nu? Ce scursuri!

Distribuie:

Copiază linkul
Linkul a fost copiat
Dezvoltare web