Statul paralei mulți

Gata, asta cu statul paralel a intrat deja în folclor… Nu m-aș mira să îl vedem pe Hrușcă ținând un concert despre statul paraler… Leru-i ler și laraler…

Ideea e că PSD și ALDE luptă. Luptă, tăticu, toată ziua cu statul paralel. De dimineața, până seara, cad lați, binom și stat paralel. Acuma, iată, au făcut bugetul pentru anul viitor.
Vai, vai, și au luptat sărăcuții cu statul paralel și cu serviciile până, ce să vă zic, spre exemplu la SRI au tăiat bugetul de tot. Pentru la anul le-au dat 10 lei, bani de autobuz și de un covrig.
Hehe, nu, nu. S-a întâmplat exact invers.
Bugetul SRI a crescut cu peste 13% Bugetul SIE a crescut cu 16%, iar bugetul SPP cu aproape 20%.

Nu știu voi, dar eu nici nu mă așteptam să fie altfel. Și aici nu e vorba de Servicii, aici e vorba de ipocrizia puterii. Păi, nu s-au luptat ei pentru drepturile angajaților ca apoi să treacă contribuțiile la angajat?
Nu se luptă ei pentru bani la buget dar scad impozitarea dividendelor? Nu măresc ei salarii la parlamentari și la primari și dup-aia uită să mai mărească și la restul?…

Aa, așa, din gură, vai, se luptă toată ziua… dar e wrestling, un fel de luptă pentru spectacol, cu mișcări aranjate , un fel de dans mai cu hârjoană așa, o cafteală pentru copii…Asta e lupta PSD cu statul paralel.

Și mai e ceva… o clipă, dar o clipă actuala putere nu a pus problema redimensionării SRI – care este un monstru cu mii de angajați, despre a căror activitate nu se știe mare lucru.

Altfel, ooo, da, facem miting să ne apere oamenii de ăia cărora nu le cerem socoteală, nu-i deranjăm cu nimic, ba le mai dăm și foarte mulți bani. Ce spectacol prost!

Distribuie:

Copiază linkul
Linkul a fost copiat