Se prăbușește Centenarul pe noi

Oameni buni, nu avem cum, nu se poate, e imposibil, e… Nu, eu mai rezist cu ăștia.
Autostrada Soarelui intră în reparații pentru 3 ani. Acum, pe sensul spre Mare, pe banda 1 nu se poate circula. E ca la Mărăști – Mărășești – Oituz… Pe aici nu se trece. În an centenar, să cinstim memoria înaintașilor printr-o autostradă cu tranșee și gropi ca după explozie.
Nu țin lucrările, e ceasul rău, e blestemul lui Baiazid, e… naiba știe ce e.
Deci timp de 3 ani autostrada va fi un drum național normal, se va circula pe o bandă. Frumos de tot. Banii pentru reparații pe tronsoanele București – Fundulea și Lehliu – Drajna, 15 milioane de euro.
Mmm, vă zic, la banii ăștia, lucrarea nu ține mai mult de juma de an.
Stați, că nu e tot, programul artistic continuă: în Nordul Capitalei e Podul Constanța, pe dedesubt trec mașini pe pod trec trenuri. Celebru podul.

Are 80 de ani, săracu, și a fost reparat o dată. Curg toate alea din el, stâlpii de susținere arată ca niște spaghete.
Se circulă pe el, nimeni nu zice nimic. Niște studenți de la arhitectură au trecut pe-acolo și au făcut un material. Ceva de genul: alo, autoritățile, o să fie o tragedie aici! Evident, evident că, în orice lucru nasol noi, românii, avem și ceva foarte amuzant. Uitați, spre exemplu, legat de podul ăsta, lucrurile stau așa: podul ține de Ministerul Transporturilor, șoseaua de sub el ține de Primăria Capitalei, iar trotuarul de lângă șosea ține de Primăria Sectorului 1. Aa, iar aerul e gratis, de la guvern cică. Săru´mâna, mulțumim!

Distribuie:

Copiază linkul Linkul a fost copiat

Ceasul bun

Starea Nației 24 aprilie 2018

O poză face cât o mie de glume

Pușcărie la hotel

Tudorel, bucuros ca un copil

Dezvoltare web