S-a rezolvat și cu amnistia fiscală. E pentru ei

Știți că guvernul ne tot dă pe la nas cu amnistia fiscală. Că o face, că să vadă cum o face, că nu știe cum s-o pună, mai în dungă, mai pe spate…
Acum au venit cu altă chestie: domne, nu e amnistie fiscală, e restructurare fiscală. Orlando Teodorovici a venit cu asta: stați, mă, băieți, că nu e amnistie, e resturcturare. Asta e ca în bancul ăla: domne, cum se zice: funicular sau furnicular? La ce?
Orlando, contează despre ce e vorba, nu cum îi spui tu. E ca la amnistia lui Dragnea. Că-i zici amnistie, că-i zici PSD îl scapă pe Livache de bulău, noi înțelegem același lucru.

Ideea e următoarea: companiile vor fi scutite să mai plătească datorii, dar omuștenii vor avea niște reduceri dacă plătesc într-un anumit termen.
Wow, tare de tot! După ce că de la companii aveți zeci, sute de milioane de euro de luat… tot pe alea le scutiți. Bineînțeles, companii private, dar și companii de stat.
Băi, băieți, uite, asta e asistență socială mult, mult mai mare decât aia pe care abia o faceți pentru amărășteni. Dar oare cum se simt cei care și-au plătit până acum dările la zi? Cum se simt companiile care au strâns din fund și au dat banii la zi? Nu cumva de-acum stimulezi de fapt datoriile?… Ce vor zice mulți: lasă, bă, că vine iar PSD-ul și ne mai dă o scutire peste zece ani.

Și cum naiba se face că scutirile merg tot spre ăia cu bani mulți de dat?
Populimea – e, populimea să pătească.
După care o să vină ăla de la compania pe care ați scutit-o de 50 de milioane să le zică angajaților: ”băăă, munciți, bă, că sunteți leneși, putori, români de rahat… eu sunt investitor, sunt un respectabil om de afaceri.” Nu v-ar fi rușine, hoților!

Distribuie:

Copiază linkul
Linkul a fost copiat

Starea Nației 30 august 2018

Mă ucide ei

Alimentația dă senzația

Ministerul de Demențe

Situația e gravidă

Mergem peste ei în UE

Piramida bătăilor

Dezvoltare web