Protestul etapei

Mă gândeam la o chestie: ce-ar fi să chemăm niște jandarmi din alte țări, să ne comenteze fazele controversate de la protestele noastre?
Pe bune, o emisiune numită Protestul etapei, cum făcea Ovidiu Ioanițoaia.
2, 3 băieți, specialiști, dar nu de la noi, că la noi e haos, din străinătate… Punem fază cu fază și oamenii ăia comentează: domne, aici a fost henț, aici a fost cu gaze-n gură, aici pulanul a avut o intrare periculoasă exact pe fața protestatarului.
Păi, deja pare că nimic nu poate fi clar în țara asta. Facem ce facem și ajungem să descoperim că nu știm nimic. Exact cum ne place nouă: eh, lasă, că adevărul e undeva la mijloc.

Întrebările sunt simple: când vezi un jandarm lovind peste față cu bastonul ăla de jandarm un om care e jos, cum naiba adevărul e la mijloc?
Sau, când vezi atâția huligani care lovesc și doar 2, 3 ajung după gratii, cum e?
Ce vreau să zic este că noi, prin discuții, nu ajungem la un rezultat, nu ajungem la o concluzie, nu ne punem de acord asupra unui lucru. Nu, nene, noi prin discuții ajungem să nu mai înțelegem nici ce știam la început.
Și e valabil pentru toate celelalte subiecte mari din societate.

Cum sunt unele firme care-și externalizează anumite servicii: contabilitate, HR, așa să fim și noi, ca țară: bă, chestia asta cu discuțiile, o dăm la alții. Să discute alții și dup-aia să ne zică despre ce e vorba, că noi nu suntem în stare să ajungem la nici o concluzie.
Aa, plătim, normal, banu jos! Nu merge și să fii și prost și să rămâi cu banii în buzunar?

Distribuie:

Copiază linkul
Linkul a fost copiat

PSD, schimbă-ți urgent dealerul!

Starea Nației 22 August 2018

Ce țară de plecat!

Nebuni și minciuni

În sfârșit, normalitate!

Dezvoltare web