Programul ”Prima casă”. De nebuni

Știți cum e guvernul ăsta?… Exact ca unul care te bate la cap timp de un an: ”Bă, fii atent, marți, pe 17 octombrie, vii la mine la nuntă, da?, să nu aud vreo scuză nimic…” Și te bate la cap tot anul, să nu uiți, să nu întârzii… Și te duci. Poarta închisă. Răspunde omul: ”A, păi, nu se mai ține nici o nuntă. Ce, nu ți-am zis?… Aa, asta e. Hai, pa, mai vorbim.”

Exact așa e guvernul ăsta. Ați văzut cu split TVA? Ooo, dar avem acest proiect split TVA, da. E ceva nou, e de ultimă generație, medicamentul minune împotriva evaziunii, o nebunie. Atât de tare e, că nu există un cuvânt românesc pentru asta.
Și vin oamenii de afaceri, patronate, chestii: ”Domnule, nu puneți split TVA, că e nasol, nu e bine, dăunează, sunteți nebuni!
Ooo, nu, îl punem, e tare de tot, e în programul de guvernare, e…” ce n-ați văzut. Și tot așa.

Și vine Tudose acuma și zice: ”Bă, apropo de aia cu split TVA, să știți că o facem doar pentru firmele în insolvență, în faliment, pentru cele cu datorii mari și pentru companiile de stat”.

Ce, mă? După ce ne-ați bătut la cap luni întregi, de nu mai știau ăștia de la contabilitate de prin companii și bănci pe unde scot cămașa… Pe bune?
Nu spuneați că ”Băieți, totul e calculat la milimetru, nu se poate amâna nimic, nu se poate schimba nimic, e un model matematic asemănător cu perfecțiunea universului, e în programul nostru de guvernare care e sfânt”…
Și acum veniți: ”Aaa, apropo, de aia cu split TVA, uitați, nu mai e de actualitate?”

La fel a fost cu impozitul pe gospodărie, cu hoardele alea de contabili. Aa, băgăm impozit pe gospodărie, demență, fugeau oamenii, își ascundeau vitele, dădeau foc la grâne… Și apoi, nimic. Liniște și pace.

Vă spun, suntem deja pe tărâmul psihiatriei cu această guvernare.

Distribuie:

Copiază linkul
Linkul a fost copiat

Starea nației – 17 octombrie 2017

Ceasul bun – 17 octombrie 2017

Blindate naibii!

Și scârțâiau coroanele de Plumb…

PSD schimbă geografia țării

Klaus Iohannis, te oftici?

Am obosit să îi facem proști

Dezvoltare web