Primul spital de oncologie pentru copii

„Noi facem un spital” se numește campania asociației Dăruiește viață. Nimic mai simplu, nimic mai direct: Noi facem un spital. În programele de guvernare găsiți Noi facem 10 spitale, Noi facem 10 maternități, noi facem 2000 de școli și gărdinițe.
Ei bine, Asociația Dpruiește viață chiar face spitalul. Îl face, e început, s-a turnat fundația, se ridică spitalul văzând cu ochii. E vorba de Primul Spital de Oncologie pediatrică din ţară, iar el va oferi o şansă la viaţă copiilor bolnavi de cancer.
Din păcate, cred că asta e șansa României: să trecem România din mâna lor, în mâna noastră. E absurd ce zic, e contra oricărui principiu de organizare a unei țări, dar ce să faci? Noi facem o școală. Noi facem o autostradă.
Noi facem un aeroport. Noi facem un cartier.
Și tot așa, până când România începe să semene a țară în care să poți să trăiești.
E uimitor ce au făcut acești oameni: în 2 ani de campanie au adunat 8 milioane de euro. Și au dat drumul la treabă, au construit. Nu, nu a durat 10 ani licitația de proiect. Nu, nu s-a furat la contract. Nu, nu s-a dat șpagă.
Rezultatele sunt peste așteptări chiar: primul Spital de Oncologie Pediatrică a fost extins. S-a ajuns de 3 la 6 etaje, adăugând şi un bloc operator modern cu 8 săli de operaţie, o secţie de terapie intensivă, una de chirurgie şi una de neurochirurgie, departamente absolut necesare în tratamentul complex al copilului bolnav de cancer.
Puteți să donați și voi pe bursadefericire.ro sau prin SMS, la 8864,cu mesajul SPITAL, donația fiind de 4 euro pe lună. Cumva trebuie să ne facem o țară, nu? N-o să plecăm toți!

Distribuie:

Copiază linkul
Linkul a fost copiat

Starea Nației 18 octombrie 2018

Autostrada Ochilor în Soare

Firea, asuprită de PSD

Viorica, turneul continuă

Epidemie de pomeni

Jos labele de pe Iohăniță!

România de la capătul capătului

Dezvoltare web