Parlamentul grohăitorilor

Discuțiile de azi din Parlament au amintit cumva că, dincolo de tabere, la noi în țară cel puțin animalul politic e bolnav rău de tot. Țipete, urlete, grohăieli, replici de șmecheri proști, papagali de-ăștia care se pun să-i filmeze pe alții, priviri sfidătoare, înjurături…

Dincolo de unii și alți, dincolo de procente la alegeri… prea mulți, mult prea mulți prost crescuți, mitocani, mulți băloși, grobieni, inteligențe bușite.
Chiar și din felul în care cineva te jignește îți poți da seama cam cât de deștept e.
Chiar nu vezi în parlamentul ăsta o ironie, o glumă cu mantinela, o trimitere la o carte, o aluzie culturală. Tot e cu „Te bag în aia mă-tii!” Atât, aici li se oprește creierul. Punct.

M-am săturat și de sfidătorii ăștia cu telefoanele în mână care, vezi Doamne, filmează ei ceva. O prostie, nimic. Doar ca să incite, să sară și ceilalți și, uite-așa, e rahatul aruncat în ventilator. Atunci sunt bucuroși ca porcii când plouă și se tăvălesc în nămol.
N-ai să vezi meclă mai satisfăcută a unui parlamentar român ca atunci când începe scandalul. Pur și simplu ipochimenii simt atunci că nu au venit degeaba la muncă.
Gata, bă, a început porcăiala, super, să tragem cu înjurăturile în stânga și-n dreapta, ne mai dezmorțim, ne mai relaxăm.
Sunt minți care funcționează cu înjurături, cu jigniri, cu violență și conflict.
Altfel, o, da, ies de acolo și se plâng toți – TOȚI, INVARIABIL – de societatea noastră care, of, Doamne, e atât de violentă!

Mda, parlamentul în această componență ar trebui să dispară cât mai repede fie doar și din acest motiv: pare o clasă de elevi prost crescuți. Cam clasa a III-a așa, nu mai mult.

Distribuie:

Copiază linkul
Linkul a fost copiat

Apucatul Poporului

Starea Nației 29 mai 2019

Noaptea cuțitelor tocite

Dezvoltare web