Ordonanță de spital de urgență

Se pregătește o nouă Ordonanță de urgență la ministerul de Finanțe. O urgență legată tot de trecut, nu de viitor, nu…
O urgență dictată de noile transferuri și impozitări. E vorba de situația persoanelor aflate în concediu medical, a șomerilor și a femeilor însărcinate aflate în concediu de maternitate, care pierd între 3 și 10% din bani.

Știți ce mi se pare amuzant – dacă poate fi ceva amuzant în toată chestia asta? – modul în care ei își amintesc de oameni: aaa, băăăă, să moară Bibi, am uitat de angajații cu ora, tocmai i-am trimis la cerșit.
Aaa, bă, am uitat de femeile gravide! Pfuuu, că acuma s-au găsit și ele să rămână însărcinate, frate. Exact acum, când noi avem chestii atât de importante lor le-a ars de…

Ne scuzați că existăm, da?, doamna Olguța, nenea Orlando, așa sunt femeie noastre, mai defecte, rămân însărcinate, nebunele!
Altfel, dacă-i întrebi, ce vorbești, e o lege perfectă. Doar că nu prea s-a comunicat. Ce să se comunice – că habar n-aveați de astea, noi vi le-am comunicat, cetățenii, ziariștii. Iar comunicarea a fost perfectă, că vi le-am spus pe toate dinainte de a intra aceste prostii în vigoare.

Aa, nu, nu s-a terminat totul cu Ordonanța asta de urgență. Vor mai urma și altele. Prima pe listă după aceea este cu declarația 600, sau 601, sau cum i-o mai zice acum. Nu de alta, dar trebuie să ne plătim și noi contribuțiile. Știți cum sunt oamenii săraci: te asiguri de boli, că din sărăcie iei de toate…

Distribuie:

Copiază linkul
Linkul a fost copiat

Starea Nației 14 februarie 2018

Pe drum – Episodul 4

Veniți de luați rușine!

Orlando, fă-te că simplifici!

Salarii mai mari, dar cu bani mai mici

Șapte jumate, vorbește Kovesi!

Revenirea lui Tudorel

Cupidon de România

Dezvoltare web