Niște împiedicați

Mare talent trebuie să ai ca să faci lucrurile așa: când a fost cu măririle de salarii, a ieșit scandal că s-au micșorat. Iar când să se vorbească de creșterea pensiilor, iată că avem un megascandal despre cum vor ăștia să umble la pilonul doi. Frumos, bănuiesc că sunt unii care cu asta se ocupă la PSD, strategi, oameni cu studii, cu sondaje în față, bazați!

Și singura strategie, dar singura, de fiecare dată, este s-o dea pe cetățeni: sunt cetățenii nebuni. Noi chiar nu vrem să facem nimic, dar sunt românii panicoși și isterici. Vă amintiți cum era cu amendamentele la legile justiției?
Ne spuneau: nu, nu, acelea sunt simple amendamente, nu le vom adopta.
Băi, dar de ce le faceți atunci? Vreți să ne testați sau cum?
Ăăă, sunt vigilenți fraierii , hai, retrageți amendamentele, că s-au prins!

Cum faceți de vă ies toate pe dos? CAre să fie explicația? v-ați întrebat asta vreodată? Cum e posibil să îți sabotezi de fiecare dată orice mișcare printr-un mare, printr-un imens scandal. Și de fiecare dată să dai vina pe alții.
Că mereu ajungeți în punctul în care ziceți: Aa, păi ce să facem, fraților, că nu ne lasă ăștia să guvernăm. Cine nu vă lasă? Voi nu vă lăsați. Voi, în loc să guvernați, vreți să strecurați tot felul de mizerii prin legi. Asta e principala voastră grijă de când ați venit la guvernare. Cum să modificați legislația pentru a vă proteja pe voi. Alergați, vă împiedicați în propriile minciuni, iar dup-aia strigați la oameni, că v-au pus piedică cu privirea. Jalnici sunteți!

Distribuie:

Copiază linkul
Linkul a fost copiat

Starea Nației 22 mai 2018

Ceasul bun

Utopia de cenzură

Cât de Dăncilă să fii?

Ghinionul II de pensii

Mitingisme

Dezvoltare web