Nebunia salvează România

Fraților, când e să vină nebunia… e ca un tsunami, nu-ți mai arde de nimic, te-a luat cu casă, cu minți, cu tot. Cod negru de nebunie în toată țara!
Voi știți că azi este Evaluarea națională? Azi a fost testarea la Limba și Literatura Română. Vă mai amintiți de vremurile în care ne interesa Educația? Mhm? E, oricum nu puteam să rezolvăm nimic, mai bine că ne-a trecut. Așa le rezolvăm de fapt pe toate: uitând de ele, luându-ne cu altele!

Să-i dea Dumnezeu sănătate ăluia de-a venit cu Statul Paralel, cu Rezist, cu Soroș, cu toate astea… Ajunseserăm rău de tot, vorbeam de salariul minim, vorbeam de modele de dezvoltare, vorbeam de cum ar fi să nu ne mai plece creierele din țară.
Ne băteam capul, nea lua și durerea de bostan, știi? Ne mai și îmbolnăveam, Doamne ferește? Acum e simplu, două tabere, fiecare cu aia a lui: Hai pe statul paralel! și Hai pe ciuma roșie!

Ești liniștit, știi despre ce e vorba. Aa, că ne mai ies, așa, ochii din orbite, asta e altceva, ce vrei, suntem pasionali, punem suflet. Dar măcar nu mai avem atâtea probleme: străzi, autostrăzi, aeroporturi, canalizări, defrișările ilegale, agricultura, resursele țării date pe doi bani, mâna de lucru ieftină… probleme grele, tăticu. Și multe.
Lasă, mai bine așa: două subiecte mari și late: Statul paralel și Ciuma Roșie. Le înveți pe astea iei 10. N-are ce să-ți pice altceva!

Distribuie:

Copiază linkul
Linkul a fost copiat

Starea Nației 11 iunie 2018

O Românie razna

Daddy, nino-nino!

Mitingul paralel

Să fim mulți

Dezvoltare web