Lupta omului cu firmele străine

Acum a început în forță campania împotriva firmelor străine. Nu știu dacă ați observat, dar statul paralel nu prea mai există pe buzițele pesediștilor. Acum companiile străine sunt la putere. Și cu ce pasiune s-au aruncat băieții în luptă.
Mă uitam la ministrul Transporturilor – deja un fel de glumă la ce transporturi sunt în România… omul chiar nu se poate opri din a fi ridicol. Se răstea la marile firme că nu-i plătesc pe subcontractorii români la autostrăzi. Da, se lupta din gură, cum ar veni, cu marile companii.
Chiar așa a zis: „Dacă nu vor plăti subcontractorii, le reziliem contractele.”
Bineînțeles că e de râsul curcilor să auzi așa din partea autorităților sau a cuiva cu opt clase. Pentru că, nu-i așa, un contract se reziliază conform condițiilor de reziliere trecute în respectivul contract.
Iar acel contrat a fost încheiat cu acordul părților că, sperăm noi, nu a pus cineva pistolul la tâmpla ministerului și banii în buzunarul nu știu cui. Și-atunci, de ce să spui una ca asta să te faci de râs?
De ce să insiști să fii ridicol?
Dacă nu plătesc, le vom rezilia… Alo, alo, după ce că nu ați făcut nimic cu drumurile astea, acuma o să ne puneți să le mai plătim și daune unor firme?
De ce face puterea mizeriile astea? Simplu. Ca să dea bine la popor, chipurile: „hai, că au început pesediștii lupta cu ăștia care nu fac autostrăzi!”
Am ajuns într-o fază avansată cu nebunia: roșiile bolnave pe care ni le îndeasă nu știu cine pe gât și-acum, ce să vezi, i-am prins și pe ăia care nu ne fac autostrăzi.
Te și întrebi: le-au trebuit treizeci de ani ca să-și dea seama sau cum?
Iar contractele alea cu firmele străine, nu tot ei le-au semnat?
Hai, că deja sunt prost, încep să le pun întrebări de parcă ei chiar s-ar lupta cu ăia.

Distribuie:

Copiază linkul
Linkul a fost copiat
Dezvoltare web