Îi roade invidia

Nu cred că a fost ceva mai amuzant anul ăsta ca declarația de acum a lui Dragnea: că ăstora din UE le e teamă acum de România, că vom avea sate mai frumoase decât ale lor. Pe bune, am avut o criză de-aia de râs, am crezut că-mi pierd mințile.
Și, parcă special pentru a face mișto de mine, soarta a făcut ca azi să citesc și următoarea știre. Ăsta e titlul: Germania a început testarea autostrăzilor electrice. Cum sună: „Germania a inaugurat în urmă cu puțin timp autostrada electrică, pe care camioanele circulă folosind un sistem similar troleibuzelor, iar acum a început faza de testare a proiectului. La fel ca troleibuzele, camioanele care testează autostrada electrică au montate pantografe și sunt alimentate printr-o rețea de cabluri electrice susținute de stâlpi montați pe marginea autostrăzii.” scrie profit.ro.

În paranoia care l-a cuprins, Dragnea are impresia că toți sunt atenți la el, că vorbesc despre el, că își omoară unii ficații zi de zi urându-l. Evident că nu e așa. Evident că singurul cu ficații în piuneze este el însuși. Ceilalți abia dacă știu de existența sa. Ceilalți îl ignoră, în cel mai bun caz. Dar de multe ori e invizibil.
Autostrăzi electrice?… Iar noi nu le-am început nici pe alea neelectrice. Noi nu putem să întindem niște asfalt pe pământ. Așa, cum ai întinde marmelada pe pâine. nu putem, frate, nu ne iese. Suntem bătuți în cap, incapabili, mai și furăm…
Mă uitam la ministrul Cuc: era la mama naibii, undeva în câmp, 5 metri de asfalt în jurul lui, zicea că e dezastru! Stai, cumetre, acasă, normal că e dezastru. Îți ziceam noi că e dezastru, nu era nevoie să te deplasezi.

Distribuie:

Copiază linkul
Linkul a fost copiat
Dezvoltare web