Feriți, că vine masterplanul!

Gata, în sfârșit, a dat Dumnezeu! Da, vedeți că se poate. Uitați și o veste bună: Autostrada Transilvania, începută în 2004 se finalizează în… 2026.
Da, serios, a anunțat Compania aia Națională a Infrastructurii Rutiere.
Pe cuvânt, eu nici n-aș mai zice. Aș spune doar ceva gen: ”domne, se face!” Și atât.
Când? Eh, o să vedeți voi. Dar nu poți să zici că ai început o autostradă în 2004 și o termini în 2026. N-ai cum. Doar dacă e autostrada care pleacă din Vladivostok și se termină la New York.
Au trecut 14 ani de când s-a început. Cât credeți că s-a construit până acum? 52 de kilometri. 52 de kilometri. Ați chemat preoți, să sfințiți, să dați de blesteme, poate avem cununiile legate cu infrastructura asta…
Aa, și încă ceva care pe mine mă face… cum să vă zic, mă ia cu mâncărimi așa, pe piele, mi se electrizează firele de păr, îmi vine s-o iau la fugă… auziți cum sună documentul ăstora de la Infrastructură:

” În MasterPlanul General de Transport al Romaniei, Autostrada Mihaieşti -Suplacu de Barcău face parte din Proiectul…”, mă rog, nu mai contează mai departe. Cum, mă, băieți ”masterplan”? Ce masterplan, când voi nu sunteți în stare să treceți strada. Aa, nu mai zic că strada trebuie să v-o construiască alții, că altfel nici n-aveți ce să treceți. Auzi la ei, ”masterplanul pe…”
Nu, chiar nu-mi vine să cred că noi ne mai uităm în gura ăstora. Pe bune, ne-am atins masterplanul la prostie și noi.

Distribuie:

Copiază linkul
Linkul a fost copiat

Starea Nației 15 mai 2018

Ceasul bun

Cu bâta pe carte

10, ca Nadia

Don Vito despre vite

Dezvoltare web