E-Romania e mort

Vă mai amintiți că se tot construia platforma aia e-România? Eh, s-a construit. E gata, doar că nu poți să intri pe ea. Platforma nu poate fi accesată.
A costat 12 milioane de euro, s-a început construcția ei acum vreo 8 ani și trebuia să conțină informații despre mii de administrații locale, plus proiecte de legi aflate în dezbatere.
Eh, asta să zicem că e cum e… adică, mno, încă un proiect ratat. Ce poate să ne mire atât de mult: s-au dat 12 milioane de euro și nu merge, pfuu, mare șmecherie. Ce, fraților, n-am mai luat țeapă sau ce?
Dar și mai tare este ce ne spune ministrul Comunicațiilor: ”portalul e-Romania e funcțional, dar nu merge pentru că se pun pe el niște chestii cu Centenarul.”
Serios? Deci când pui ceva pe el, se oprește, moare, ă? Pentru cât timp? Eh, nu se știe.
Poate e gata la anul, și-atunci trebuie să scoată de pe el chestiile legate de centenar, deci iar va muri, nu? După care ministrul mai spune: aa, am uitat să vă zic, nici nu s-au alocat bani pentru mentenanță. Deci, cu alte cuvinte: ”am zi-o eu pe aia cu centenarul, dar cred că a murit de moarte naturală, a rămas fără bani.”
Să bagi 12 milioane în ceva și dup-aia să te uiți cum se stinge!… Ce poate fi mai frumos? Desigur, nu există nicio anchetă aici, niciun dosar, nimic.
Ideea e că noi tot o ținem cu: bă, dar să se facă odată totul online, să fie imformatizat totul! Cred că e deja totul virtual, numai că nu merge nimic.
Adică s-au dat banii, au câștigat firmele ”potrivite”, iar acum e totul prăbușit, mort. E-Romania e mort.

Distribuie:

Copiază linkul
Linkul a fost copiat
Dezvoltare web