E jale după bani

Ce foame de bani e în guvernul ăsta. Acum i-a venit așa lui Orlando: bă, dar ia să vedem noi la ANAF, ia să facem noi o situație cu oamenii care nu au plătit… Mor, mor, când îi văd că încep cu caterinca asta pentru proști: Domnule, vrem să facem o situație, atât! L-a apucat situația pe Orlando, da…
Nu se duce la marii contribuabili, la ăia cu datorii de milioane și zeci de milioane, nu, el face iar liste cu cetățeni, cu populime. Pentru că, ne zice ministrul de Finanțe, au fost mulți ani în care ANAF nu a trimis decizii de impunere.
Serios? Ok, Orlando, băiat cu diplomă luată pe nașpa de la securache, ok, dacă sunt ani întregi în care nu a trimis, de ce nu a trimis? Cine e vinovat? Nu vrei să faci tu o listă cu vinovații de la ANAF care nu au trimis decizii de impunere?
Ce vorbești, mă, după ce că primești în 2018 decizii din 2013, acum fac alte liste.
De când Orlando vor fi listele astea, cu ce ani? Din perioada interbelică?
O să aibă cică în toamnă situația, să știe ce datorează oamenii.
Să știți voi ce datorați divinității sau întâmplării că ați ajuns, niște incompetenți, în astfel de funcții. Fă o listă cu asta, trece acolo și destinul, și blestemul nostru… lor le datorezi faptul că ai ajuns tu, Orlando, să faci liste cu datornicii.

Vedeți, fraților, dacă nu i-am lăsat să ne ia banii din Pilonul II, ne-o trag altfel, că nu mai au una de un leu. Mi-e că vor face comando-uri de-astea, vor intra din casă în casă, și vor lua tot ce vor găsi: aur, bani, găini! Pentru buget, pentru buget!

Distribuie:

Copiază linkul
Linkul a fost copiat
Dezvoltare web