Despre lepre

Că e un scandal, că e o minciună, cei care ne conduc știți ce așteaptă? Să treacă timpul. Să vină a doua zi, că-și vadă oamenii mai departe de viață și să uite. Nimic nu ar fi mai util în România, și în lume în general, decât un post tv care să dea în buclă, la infinit, minciunile de care se fac vinovați cei care conduc, ipocrizia lor, incompetența crasă. Uite, anul ăsta noi vă vom tot aminti de acest blat ordinar din parlamentul României făcut pentru pensiile speciale. O lege pentru primari, viceprimari, președinți și vicepreședinți de Consilii Județene.
Pe lângă pensia normală, de oameni, de fraieri, de populime simplă, ca noi, ei vor avea și o pense specială.
Și fiți atenți blat. PNL se bate cu PSD, nu? Oo, da, cum să nu. Eh, în Comisie, PNL a votat pentru, alături de PSD și ALDE, ca nu cumva să nu treacă. Apoi, în plen, PNL s-a abținut, pentru că nu mai era nevoie de votul lor. Să te lupți cu PSD care căpușează bugete, care… știți poezia, da, care e și reală, eh, iar dup-aia să votezi cot la cot cu PSD. O bilă albă… de fapt mai multe, pentru USR: a votat împotrivă atât în Comisie, cât și în plen.
Și asta nu e tot: aceste pensii se acordă tuturor aleșilor din 92 încoace. Chiar, despre ce bani e vorba? Că ne-ați mâncat cu cât consumă asistații, da?… Hai să vedem cât fac pensiile speciale?
Eh, nesimțirea merge mai departe de atât: un sfert dintre parlamentarii care au votat legea au fost înainte de asta și primari sau viceprimari, ori șefi de CJ-uri… Deci? Deci și-au votat o lege pentru ei.
Niște lepre! Sictir pentru totdeauna, băieți!

Distribuie:

Copiază linkul
Linkul a fost copiat

Cinci ani cu Starea nației

Starea Nației 13 iunie 2018

Recepția care confirmă regula

Încă o eroare neforțată la PSD

Pute a incompetență

Constituție sau lovitură de stat?

30 de ani de învârtit în cerc

După 28 de ani…

Dezvoltare web