Consilierii se schimbă, restul se conservă

Epoca Dragnea își adună ultimii răniți. Azi a plecat și Vâlcov. Ăsta era rănit grav: opt ani cu executare. Atâta rana avea omul. Sper ca măcar acum, când mai dispare din absurdul perioadei Dragnea, să-și mai dea seama ăștia din PSD ce au făcut! Am tot zis-o: e totuși de necrezut să faci creierul programului de guvernare al PSD dintr-un condamnat la opt ani de închisoare, dintr-un traseist de ultima speță. Ce-a fost în mintea voastră?

Nimic nu a fost mai păgubos pentru noi decât că în ultimii trei ani am vorbit doar despre chestii penale, pușcărie, legi și ordonanțe pe justiție. Și nu ai cum să nu faci asta când șeful de partid e condamnat, când alții au dosare, când unul ca Vâlcov ăsta e și el condamnat. De-asta e bine să te dai în spate, nene, puțin, când iei condamnarea. Adică ești condamnat deja în primă instanță, pleacă pentru o vreme, mai vedem după decizia definitivă ce facem.
În locul lui Vâlcov a fost adus Remus Borza. Cu Borza e cu totul altfel, domne: Borza e condamnat definitiv. Trei ani de închisoare cu suspendare în 2015 pentru niște contracte dubioase între firma sa de insolvență și propria casă de avocatură. Bă, tot e ceva, e un pas înainte: e condamnat gata, nu mai stăm după el, nu mai așteptăm sentințe. Plus că dacă e bun așa, cum era Vâlcov, nu stăm mereu cu inima mică: stai să vezi că ni-l ia justiția la pușcărie!

Altfel, trebuie să remarcăm, Remus Borza are și reale calități politice: cu câteva ore înainte să fie numit consilierul Vioricăi Dăncilă a zis că PSD a aruncat cu pomeni și că nu are nici o șansă la prezidențiale. Om ca lumea și ăsta! Poate să ajungă sus, are ce-i trebuie, talentat băiat!

Distribuie:

Copiază linkul
Linkul a fost copiat
Dezvoltare web