Clanul cuțitarilor

Fostul ministru de Finanțe plângea și se jura pe copii ca maneliștii în concerte, că niciun salariu nu o să scadă… Știm ce s-a întâmplat. Unde e fostul ministru de Finanțe? Naiba știe, își vede de viața lui, îi găsește partidul un post călduț undeva, că o minte atât de productivă și ageră are nevoie să-și odihnească fundul pe un scaun moale.
Actualul ministru al Finanțelor, Teodorovici, zice că mai bine și-ar tăia o mână decât să taie din veniturile românilor. Aa, ce drăguț! Iar noi vindem mâna ta și ne recuperăm banii, nu?
Nene, cu ce crezi că ne încălzește pe noi că-ți tai tu mâna? Ba dup-aia mai vii și mai ceri și pensie de handicap. Nu, nu! Nu avem nevoie de mâinile voastre, de jurămintele voastre, de blesteme aruncate pe umerii copiilor… Ce-i asta, pe bune?

Avem nevoie de creiere competente, nu de automutilări. Băiete, te-ai uitat prea mult la Dexter! Aa, da, și am mai avea nevoie de respectarea legii și de transparență, de mult mai multă transparență în actul guvernării.

Cu chestii de-astea lacrimogene scutiți-ne! Toate sunt pură ipocrizie. De parcă voi vă asumați vreodată vreun eșec. De parcă a fost vreun ministru în istoria asta care să vină după un mandat și să spună: ”domne, am fost un mare imbecil, am greșit, am nenorocit oameni, oameni mulți.”
Nu, nu e nici o răspundere.
Deci mai ușor cu tăiatul de mâini, că faceți mizerie inutil, da? Iar femeilor de serviciu tocmai li s-a mai tăiat din leafă…

Distribuie:

Copiază linkul
Linkul a fost copiat

Starea Nației 5 martie 2018

Orban a achitat!

Începe Olimpiada de pumni la PSD

Premiile Oscar la români

Dezvoltare web