Cealaltă Românie

Știți că am o slăbiciune cu România cealaltă, România care se întâmplă în timp ce noi ne uităm la circ. Știți ce s-a mai întâmplat acolo? Oo, vă povestesc. E scandalos, bineînțeles! Pe scurt: prețurile medicamentelor cumpărate și decontate din bani publici sunt secrete.

Da, statul nu zice cât a costat un medicament deși îl plătește, bineînțeles… BINEÎNȚELES, din bani publici.
Evident, vă întrebați, ca oameni normali la cap: cum naiba e posibil așa ceva?
Simplu, printr-un ordin de ministru dat de Bodog. Da, de Bodog al nostru, mă rog, al lor, micuțul rotofei Bodog a dat un ordin de ministru în primăvara anului trecut.
Era obligatoriu ca aceste prețuri să fie pe site-ul ministerului, acum nu mai e obligatoriu. La ce te gândești când auzi una ca asta?
Normal, la ceea ce ne gândim mereu când se fac chestii la secret: se ciordește undeva, se fură, se fac niște contracte ciudate, au ieșit la plimbare banii din bugetul statului și se duc în niște buzunare particulare. Se dau niște șpăgi.

Nu îl veți vedea pe ministrul Bodog răspunzând la astfel de întrebări, nu o să vedeți astfel de întrebări în spațiul public, iar dacă ele apar, vă spun, am ajuns cu toții să trecem peste ele ca și cum nu ar exista.
De ce?
Simplu, pentru că am ajuns să fim setați pe acest gen de scandal public de tipul Dragnea – Grindeanu, Dragnea – Tudose, cât de securist e ăla, cine mai zice de Binom și ce mai zice, și tot așa… Iar sub toate acestea, ca sub un covor murdar,

Distribuie:

Copiază linkul
Linkul a fost copiat

Starea nației – 15 ianuarie 2018

Pur și simplu Codrin

Doamna Firea stă deasupra

Klaus, noi nu mai comunicăm!

Tudose face prinsoare. De gât

Dezvoltare web