Când stai paralel

Totul e ciudat la noi. Și cam ai și motive să crezi asta. Dar poate suntem și paranoici? Exact, nici nu știi cum s-o dai. Gen: îmi vine să râd, dup-aia plâng, dup-aia… cred că suntem grav, grav duși cu capul!

Dragnea pe 27, luni, după alegeri, își așteaptă sentința, Mazăre a fost adus „chiar acum”, dar nu vi se pare ciudat că vremea s-a schimbat brusc?… Oare a dat Daea cu bombele de grindină ca să afecteze prezența la vot?…

Ideea e că despre România poți să spui lucruri care se bat cap în cap, dar să fie ambele adevărate. E un nonsens logic, dar, Hei, asta e România.
Pentru toate poți găsi sensuri ascunse. La toate chestiile poți să spui: Da bravo, mă, ia uite, e cusută cu ață albă! Aa, și alegerile… ce, că nu au nici o legătură cu UE. Dar și au legăcută, nu?
Da, demență! Au, că PSD e clar un partid anti UE – din gură, așa, cel puțin. Deci e și despre UE campania. Dar nu e deloc despre UE, e doar despre cum opoziția vrea să dea jos PSD-ALDE aici, în țară. Oricum, nu interesează pe nimeni de lista aia de candidați pentru Bruxelles, puteai să-ți treci și cățelul pe ea, papagalul, viermele de mătase, ce voiai să treci acolo… nu se uita nimeni.
Da, vedeți? E despre UE, dar n-are nici o legătură cu UE. Ne-am tâmpit grav, abia ăsta e stat paralel: adică stai așa și… ești paralel cu tot ce se petrece.

Mă gândeam, poate ne-o dezvolta niște abilități ceva? Păi, stând așa în stresul ăsta logico-existențial, poate ne transformăm dracu în ceva, nu știu în ce, într-o complicăciune, niște animale ciudate, poate facem bani cu noi mai încolo? Da, mă, normal că la bani ajungem. Deși banii nu sunt importanți, noi suntem cu valorile, nu? Vai, e paralelă rău treaba!

Distribuie:

Copiază linkul
Linkul a fost copiat
Dezvoltare web