Buticari politici

Mi se face pielea de găină când îi aud pe cei de la PSD vorbind despre ei ca aleși ai neamului, ca niște instanțe intangibile: ce zic ăia de la UE acolo, noi suntem aleși, noi suntem, totuși, dă-o dracu…
Cam așa ceva. Pentru că nici ei nu știu ce sunt cu adevărat. Aleși, bă, aleși, ce dracu, ne încalcă ăia suveranitatea. Despre asta e vorba: văd și pesediștii cum e să vină cineva și să voteze și să spună: hai, gata facem așa. Păi, dar stați, că nu știu ce, că vrem să dialog…
Marș, mă, niciun dialog!

Sunt foarte afectați pesediștii: domne, stai puțin, că totuși avem și noi o țară aici. Pe bune, oare? Mai avem?
Sau e terenul de joacă al unei majorități care votează ce vrea, când vrea? Azi, băi, azi, după ce te-au accidentat ăia cu Rezoluția, după ce ți-au dat și cu MCV-ul, ce faci tu?
Păi, te duci în Camera Deputaților, la nenea Dragnea, și votezi că pedepsele până la 5 ani de zile pot fi executate acasă.
Și cu ce dracu te ajută asta, nea Livache? Cu statul acasă, cu cracii în sus, la tv, vin prietenii de la TelDrum și-ți aruncă sarmale și mici pe fereastră. Cu asta te ajută.
Dar ca imagine: te sparg ăia-n bot ieri că faci ce faci, a doua zi tu votezi niște modificări cu maximă dedicație pentru băieții de partid care ar primi și ei un 3-4-5 ani, să nu se mai deplaseze la pușcărie, să stea acasă. Mai vine și iarna, se anunță grea, s-a schimbat și clima, poate dă ”interperia…”

Despre asta e PSD: nu facem, domne, nimic, suntem cuminți!…. iar în timp ce spune asta e cu mâna în buzunarul tău. Eh, și cum vă ziceam, îi auzi: domne, suntem și noi totuși parlamentari, avem și noi niște… Nu, nene, nu, din păcate sunteți niște bișnițari politici: să vă treceți aia, să vă rezolvați ailaltă. Asta sunteți. Oameni mici. Și ticăloși.

Distribuie:

Copiază linkul
Linkul a fost copiat

La masă cu statul paralel

Starea Nației 14 noiembrie 2018

Ruleta teleormăneană

Ochelari de cal. Ce, mă, e calul miop?

Carmen și-a uitat parchețelul acasă

Hai cu Dragnea, că știe el drumul!

Un pumn de vedere

Dezvoltare web