Boala marilor proiecte

Expicăm și tot explicăm și pentru nimeni. Dar o s-o tot facem, normal, pentru că bucuria supremă a politicienilor este să ne facă pe toți să ne fie scârbă. Atunci sunt ei cei mai fericiți, când ne scîrbim atât de mult, încât ne resemnăm.
Acum 12 ani, Minsterul Educației prevedea ca în toată ţara să fie construite peste 80 de campusuri şcolare. Însemna o investiție de 278 milioane euro. La Jimbolia s-a făcut un soi de clădire, dar din 2009 nu s-a mai băgat un leu.
În Brașov s-a turnat fundația și ies niște fiare din pământ. un an a durat finanțarea, acum crește bălăria. La fel s-a întâmplat și la Iași.
De vreo două săptămâni, îl tot auzim pe Dragnea cu porcăria asta cu stațiunile balneare: 1 miliard de euro în 10 ani vor fi investiți!

Alo, nenea, mâine dacă vine PNL la putere, îți dă cu stațiunile în cap, nu mai bagă un leu. De ce? Pentru că au și ei marile proiecte tâmpite ale lor. Daaa, fiecare cu păsărica lui de proiecte gigantice. Cum să vă zic: marile proiecte trebuie să fie ca masajul erotic: cu finalizare, tati!
Dar ca asta să se întâmple, e nevoie, domnu Dragnea, să lucrezi în colaborare cu Opoziția. Opoziția să vină și ea și să zică: domne, da, ăsta e un proiect strategic, oricine va fi la putere, nu contează cum ne bălăcărim noi, aceste chestii merg mai departe.
Eh, și uite așa avem o țară ca o machetă a marilor proiecte moarte în față. De ce?
Pentru că sunteți antidemocratici, sunteți aroganți, sunteți proști. Iar pentru voi majoritatea parlamentară și guvernarea înseamnă să urinați cu boltă pe ceilalți.

Distribuie:

Copiază linkul
Linkul a fost copiat

Starea Nației 5 septembrie 2018

Oi de partid

Conspirație de manual

Oprea, boala mâinilor murdare

Agentul Zero Zero Maior

Rectificare pe care

Firea conduce la pauză

Poprirea interzisă

Dezvoltare web