Banii noștri și banii lor

Ce înseamnă să acționezi pur politic de fiecare dată, să acționezi orbit de propriile interese de partid!
Se vorbește pe la colțuri, se scapă așa câte o informație, că va fi schimbat Mugur Isărescu. Dragnea i-a trimis o scrisoare dacă vă amintiți, iar Isărescu i-a răspuns la scrisoare. Acum Dragnea o citește. Da, mă, nu râdeți, așa citește el, mai încet, ca să aprofundeze.

Ei bine, când Mugur Isărescu poza în prietenul privaților, când vorbea atât de arogant de sfințenia contractelor, care, vezi Doamne, sunt mai importante decât viața unor oameni, când… da, au apărut ceea ce par a fi dovezi ale colaborării cu Securitatea pe timpul lui Ceaușescu… ei bine, atunci Isărescu a fost lăsat în pace, nu l-a deranjat nici un partid nici măcar cu o floare.
Aa, era să uit, să vă amintesc de felul în care BNR funcționează ca o bancă privată, țintind profitul și împărțind din profit angajaților. Evident, cu cât angajatul e mai șmecher, cu atât ia mai mult. E, nimeni, nimeni nu a zis nimic în legătură cu astea…

Acum însă e o cu totul altă situație. PSD e foarte enervat de inflație. De ce nu o ține, domnule, Isărescu din scurt? Ce se întâmplă acolo, la BNR, de sare așa inflația?
Hm, nu cumva e vândut? Cui? Naiba știe, binomului, statului paralel…

E, vedeți, când e vorba de banii noștri, nu e nimic dramatic, dar când e vorba de imaginea lor, de partid, situația se schimbă.
Eh, stați liniștiți, își mai dau vreo două scrisori după ceafă și dup-aia se pupă..

Distribuie:

Copiază linkul
Linkul a fost copiat

Pe drum. Cu Mihai și Costel

Starea Nației 4 aprilie 2018

Țuțea de mâță

Pușcărie doar în concediu

Video pentru toată lumea

Am scăpat anticorupția în budă

Protocoale peste tot

Dezvoltare web