Au plecat banii la muncă în străinătate

1,9 milioane de contracte de muncă au rămas exact cum erau și înainte de transferul de contribuții. Altfel spus, angajatorii nu au făcut transferul de contribuții. Altfel spus, fiecare dintre acești oameni pierde în jur de 20% din salariu.
Te întrebi, în acest moment, ce naiba de opoziție mai avem noi în România dacă ea nu atacă politic într-un astfel de moment? Amețitul de Orban face plângeri de trădare de neam și țară și delirează cu moțiune de cenzură la adresa ministrului Andrușcă!
De fapt, la ce opinie are PNL despre salarii, mă mir că nu atacă guvernul că nu au scăzut mai mult salariile unor oameni.
Vă amintiți când tot urlam aici la emisiune că nu există nici o garanție pe lumea asta că angajatorii vor face transferul de contribuții către angajator?
Aa, ne ziceau Tudose și Olguța, dar nu se poate așa, am vorbit cu ei, sunt oameni de toată isprava, sunt niște dulci, de-abia așteaptă.
Mișa, neterminatul ăla de Mișa plângea și se jura pe cravată că anagajatorii vor face transferul. Acum? Ce facem, domnilor, acum?

Și mai e ceva, foarte important în ceea ce noi numim democrație: cine naiba îi reprezintă pe acești oameni? Care e vocea lor parlamentară în acest moment? Care e vocea lor din zona civică? Pentru că vorbim de democrație atât timp cât vorbim de reprezentare: adică toate categoriile sociale, cu problemele lor, sunt reprezentate. Cine-i reprezintă pe oamenii acești? 1,9 milioane. Tare mi-e teamă că îi reprezintă exact ăia care le-au tăiat salariile!

Distribuie:

Copiază linkul
Linkul a fost copiat

Starea Nației 30 mai 2018

A ieșit Iohannis în târg

Penalul, aurul și ardelenii

Jocurile foamei după putere

Impresarul de politicieni

Ceasul bun

Dezvoltare web