ANAF, niște întârziați!

Poate vă întrebați ce mai face ANAF. Face exact ce știe: e în contratimp cu lumea, e înapoiat, e întârziat și, bineînțeles, bineînțeles, are mare nevoie de bani.
Iată ce a constatat ANAF la o întâlnire cu Banca Mondială, care a dat niște milioane de euro pentru informatizarea instituției: că e foarte întârziat. Dar e în urmă rău de tot, nu așa. Practic, a tocat banii pe prostii și nici n-a început informatizarea.

Ce faci, frățică?, l-a întrebat Banca Mondială pe ANAF.
Sunt întârziat, ce să fac?!, a răspuns ANAF.
Deci, ANAF-ul se plânge mereu că e aglomerat la ghișee, că nu are oameni, că bazele de date sunt o porcărie… apoi se plâng contribuabilii că primesc fișe fiscale și regularizări de acum 3-4-5 ani… da, frate, stai așa acasă și te trezești în poștă cu o înștiințare de la ANAF că ai să le dai niște bani din 2013.
Și-acum, brusc, ANAF descoperă că e în mare întârziere cu informatizarea.

Eh, întrebarea firească: de ce sunteți întârziați? Ce v-a întârziat? Cine v-a întârziat? E cineva responsabil?
Vicepreședintele ANAF ne mai zice așa: ”Suntem în dialog pentru a găsi soluții în sensul în care avem nevoie de finanțare pe zona asta ca de aer”.

Eh, faceți, frate, gărzile alea ale voastre, faceți brigăzile alea și omorâți-i pe afaceriști. Cum făceați până acum ceva timp: cu ordin! Bă, nimeni nu e nevinovat, minimum 5 mii de lei amendă. Și strângeți bani!

Foarte amuzant e că ANAF are voie să fie întârziat, dar noi dacă întârziem cu o zi, hopa, poprire pe cont, ni se iau banii de pe card. Noi acum ce să vă facem, întârziaților? Ce să vă facem… că de unde nu e…

Distribuie:

Copiază linkul
Linkul a fost copiat

Starea Nației 20 februarie 2018

Anton Anton = Nimic Nimic

Vasilica Viorica Varză de Bruxelles

Hamsteru’ și Hansteru’

România cu finalizare

Dezvoltare web