90 de milioane în campanie

90 de milioane de lei au cheltuit partidele în campanie. Adică banii băgați în campanie, cu tot ce a însemnat asta: deplasări, pliante, cantonamente, arbitri ca să zic așa… Chiar, cu banii ăștia făceai echipă de Champions League, și era toată lumea mult mai mulțumită. Vedea și poporul ceva frumos, nu minciuni la televizor toată ziua.

31 de milioane doar PSD. Vă dați seama? Atâția bani pentru o campanie în care ai urlat împotriva UE și te-ai făcut de râs cărând oamenii cu autobuzele dintr-un loc în altul. Jalnic. Pro România, țineți-vă bine: 17 milioane de lei au spart băieții în campanie. Sunt trei doamne la Pro România, undeva în coada listei, fără nici o șansă pentru Bruxelles, fiecare a dat 1,5 milioane de lei la partid.
Băi, ați înnebunit? Serios? vă spun eu câteva familii care n-au nici curent electric, iar copiii au zece pe linie la școală! Ce oameni!

Tomac, mogâldeața de la PMP, 1 milion de lei a pus la bătaie la PMP. Faptul că au bani mai mult mă sperie. Dacă erau săraci, ziceai: bă, au și ei puțin, să iasă din foame. Dar dacă au, pfuuu, vă dați seama cu ce pretenții vin! Varujan, omul cu mirul în frunte, 800 de mii de lei și el. Rovana, 800 de mii. Bugetari amărâți toți! Toți!

Și mă gândeam așa… vă dați seama că 90 de milioane s-au băgat acum, când e liniștea asta? Adică e 1% din campania care se făcea în trecut. 2004, 2008 sau 2009… Gemea țara sub afișe, se făceau milioane de geci, de găleți, treceau încolo și încoace tirurile cu pui… probabil se băga miliardul în campanie, lejer, fără banii pe care și-i mai opreau ei de la oamenii de afaceri, așa, de protocol, să-și facă o căsuță, o mașinuță, un contuleț, acolo. Asta zic, oamenii politici de azi nu prea o mai fac pentru bani. O fac așa, din sadism înseamnă. Da, pur și simplu le place să ne chinuiască!

Distribuie:

Copiază linkul
Linkul a fost copiat
Dezvoltare web