Politica de confidențialitate

Pe www.stareanatiei.ro si in aplicatiile starea natiei iOs (https://itunes.apple.com/ro/app/starea-natiei/id1332693127) si Android (https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.stareanatiei) te asiguram de regimul confidential al datelor personale si textelor incarcate pe site.

STAREA NATIEI S.R.L este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul in Registrul General J29/812/2016.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, STAREA NATIEI S.R.L are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine.

Datele personale stocate sunt: nume, prenume si adresa de e-mail.

Putem notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal daca ti-ai configurat un cont pe site sau pe aplicatii.

Pe stareanatiei.ro folosim cookies (fisiere foarte mici plasate pe hard disk-ul utilizatorului) care au rolul de a furniza o experienta personalizata.

Cookies folosim pentru monitorizari Google Analytics si distribuire pe retele sociale.

Pentru orice nelamuriri legate de confidentialitatea datelor, te rugam sa ne contactezi la [email protected]