Notificări


România e fruntașă în Europa la abandon școlar. Părerea mea e că se pune greșit problema. De fapt, România e țara în care școala abandonează cei mai mulți copii.
Joi, 25 Iunie
Rareș Bogdan a invitat circa o sută de oameni într-un restaurant, la ziua fiicei sale de un an. Așa e, frate, când nu tu ai bani, ci banii te au pe tine!
Marti, 23 Iunie
România e țara violatorilor și a abuzatorilor protejați de polițiști și de judecători. Știu, nouă ne place să vorbim despre munți și văi și ape...
Luni, 22 Iunie
Ciolacu e îngrijorat că guvernul face abuze. Ciolacule, întrebare: Dacă unul se abuze singur se cheamă ”autobuze”?
Joi, 11 Iunie
Urmează noi măsuri de relaxare. Dar știți cine mi se pare mie cea mai și cea mai relaxată?... Economia românească, frate. Niciun plan nu are, nu știe când revine la muncă, nimic, nimic.
Luni, 8 Iunie
Azi, de Ziua copilului, au fost toți politicienii cu „La mulți ani, să fii sănătos și frumos, copile”! Practic, un fel de „Te iubește tati mult, dar n-am bani să-ți cumpăr nici pufuleți”!
Luni, 1 Iunie
A zis Olguța că se va umbla la legea pensiilor doar peste cadavrul ei politic. Nu ne ispitiți, doamnă, nu ne ispitiți!
Joi, 28 Mai
Azi e ziua domnului premier Ludovic Orban. În cinstea sa, trupele de coafeze au trecut pe sub Arcul de Triumf.
Luni, 25 Mai
DNA a decis că în dosarul Microsoft, în care Udrea a stat 7 zile în arest, nu există fapta. Nu a existat de la început sau nu mai există acum? O fi plecat doamna Laura cu ea la Bruxelles, dați-i un telefon!
Miercuri, 20 Mai
Asta a fost cu starea de urgență. Domnule Vela, din când în când să mai ieșiți așa, pe la zece seara, să ne ziceți să suntem eroi, da? Nimeni nu ne-a vorbit așa frumos, niciodată. Iar de Moș Crăciun, se știe, aveți o geacă de piele de la noi...
Joi, 14 Mai
După 15 mai, gata, fără declarații. Orban, ai auzit? Fă-ră de-cla-ra-ții. Nici de presă, de nici un fel, că ne-ai făcut capul calendar fără să zici ceva ca lumea.
Miercuri, 6 Mai
De la 50 de bani înainte de criză, măștile costă și azi peste 4 lei, peste 5 lei, depinde de noroc. Asta e, o să vedem pensionarii înfășurați ca mumiile cu ce găsesc prin casă.
Marti, 5 Mai
Din 15 mai, gata, se termină cu starea de urgență, e sigur. Intrăm în starea de alertă. Iar dup-aia... în stare de orice, cum ne place nouă.
Luni, 4 Mai
Domnule Vela, de 1 Mai ar fi frumos să mai faceți un parteneriat cu Biserica și să împartă câte un mic și-o bere din ușă-n ușă. Așa ar fi frumos!
Miercuri, 29 Aprilie
Pesediștii au depus moțiune simplă împotriva lui Cîțu. Moțiunea simplă e un fel de: „dar nu ți-e rușine, măi, băiatule?”
Marti, 28 Aprilie
Orban și Cîțu nu știu cum să nu crească pensiile în toamnă. Abia acum își dau seama că lor le place mai mult când e pandemie: taie, anulează, fac ce vor.
Luni, 27 Aprilie
Cică economia românească e belea! E pornită, tot, cu plinul făcut, stă să se facă verde la semafor.
Miercuri, 22 Aprilie
Până la urmă se dă lumină. Vela, sper că luați destulă lumină să ajungă la toată lumea, să nu ne înghesuim, da? Luați să fie. Dacă rămâne, aia e, o vindeți la bulgari.
Joi, 16 Aprilie
Era reclama aia, cu piticii de grădină... că pe unul îl fac doctor, pe altul nu știu ce, las că scap eu de herghelie... Așa și nea Șică, pe unii la sparanghel, pe alții la căpșune, lasă că scapi matale de români!
Luni, 13 Aprilie
Trimitem medici în Italia. Adevărul e că trebuie să găsim o cale să-i salvăm din iadul ăsta.
Luni, 6 Aprilie
Se tot vorbește despre „dezertările” medicilor din spitale. Întrebarea e: sigur alea sunt spitale?
Miercuri, 1 Aprilie
Cu sistemul medical românesc e simplu: noi eram morți, dar neîngropați. Aveam nevoie de o criză de-asta care să ne pună ștampila pe certificatul de deces.
Marti, 31 Martie
Vă jur, am făcut un experiment: am închis sonorul la televizor, iar eu înțeleg mai multe de la băiatul care dă din mâini decât dacă-l aud pe Vela.
Luni, 30 Martie
Ministrul Costache și-a dat demisia. Probabil avea un caz mai greu la el la muncă, vreo apendicită cu complicații, și-a zis să o termine cu joaca la minister.
Joi, 26 Martie
Din peste 700 de cazuri confirmate de COVID-19, 103 sunt cadre medicale. Deci, ca să n-o lungim, la noi spitalele sunt adevăratele focare.
Marti, 24 Martie
Haideți să nu ne mai plângem de sacrificiul de-a sta în casă. Nu de alta, dar poate ne aud medicii care muncesc 24 de ore din 24 și e cam de porc.
Luni, 23 Martie
Nu se știe exact câte paturi de terapie intensivă avem în țară. Despre scaune nici nu mai poate fi vorba.
Joi, 19 Martie
Cât de nesimțit să fii ca patron să dai oamenii afară, iar dup-aia să ceri ajutoare de la stat? Ajutor pentru ce, pentru familia ta sau cum?
Miercuri, 18 Martie
Se caută voluntari pentru a fi infectați cu coronavirus. Ei vor primi în schimb 4.000 de euro. Sau: 3 la 10.000, băieții, 3 la 10.000!
Marti, 10 Martie
Când ești dus la un spital, chiar trebuie să ți se dea cătușele jos. Altfel cum să te aperi de șobolani, de gândaci sau de doctori care-ți dau foc?
Joi, 5 Martie
De ce e România o țară slabă? Simplu, pentru că stă foarte bine cu arderile... Are arderi puternice.
Miercuri, 4 Martie
Să vă mai aud că le spuneți copiilor să lase calculatoarele și să se joace afară, la aer curat!
Marti, 3 Martie
Au arestat-o pe doamna Pintea, fost ministru la Sănătate. Lăsați, doamnă, decât în spital, mai bine-n pușcărie!
Luni, 2 Martie
Nicușor Dan e candidatul PNL pentru Primăria Capitalei. Eh, abia acum s-ar putea ca doamna Firea să simtă din nou sârma aia mișcându-se.
Joi, 27 Februarie
V-ați făcut provizii? Adică ați stat în înghesuială, cu alte sute de persoane la coadă? Super, exact ce se recomandă în astfel de situații!
Miercuri, 26 Februarie
Fostul pesedist Chirica, primar la Iași, va trece la PNL. Asta înseamnă să faci curat după PSD: aduni toate gunoaiele.
Joi, 20 Februarie
Ziua lui Brâncuși, mă așteptam să văd niște milioane de brâncușologi defilând... Nimic, toți s-au jucat de-a Cumințenia pământului azi!
Miercuri, 19 Februarie
Ați auzit că virusul chinezesc e deja la Satu Mare? Noroc cu drumurile astea proaste... În trei ani ajunge și la București.
Marti, 18 Februarie
Băse spune că dacă intră în cursa pentru București îi bate pe toți. Păi, cu un cap în gură a scăpat de Rareș, Nicușor fuge, poate Găbița să scoată sârma la el.
Joi, 13 Februarie
Orban vrea să provoace anticipatele, dar anticipatele nu răspund la provocări se pare.
Miercuri, 12 Februarie
Orban a organizat consultări cu partidele, Orban a devenit șeful campaniei PNL, Orban e premier desemnat, Orban e președintele PNL... să vă mai aud vreodată că vă plângeți de cât munciți voi. Putorilor!
Marti, 11 Februarie
Sunt amărât, lăsați-mă, mi s-a stricat televizorul: când l-am deschis îmi dădea știri din noimbrie anul trecut... Spre exemplu, era Orban desemnat premier și citea lista de miniștri, cu Cîțu, cu Violeta, toți ăia de-atunci... Nici nu știu, să-l repar, să-l sparg.
Luni, 10 Februarie
Nea Șică, dar nu ai deloc noroc de serviciu! Ai job-urile legate, trebuie să mergi la o doamnă vrăjitoare, să ți le dezlege.
Miercuri, 5 Februarie
Marcel Ciolacu spune că misiunea lui este să apere democrația. Dacă a ajuns democrația să fie apărată de Ciolacu, e ca și cum am spune că ultima șansă a Academiei Române este Viorica Dăncilă.
Marti, 4 Februarie
PNL și-a asumat alegerea primarilor în două tururi, PSD și-a asumat moțiunea de cenzură. Dar noi, cetățenii, când naiba ne-am asumat toate astea?
Miercuri, 29 Ianuarie
S-au întors parlamentarii la treabă. S-au săturat să stea acasă, au zis să mai stea și la muncă!
Luni, 27 Ianuarie
Ministrul Transporturilor a găsit soluția cu aglomerația pe șoselele patriei: să mergem pe drumuri forestiere. Da, ca să dăm peste vreun gândac de-ăla, să ne amendeze UE, nu?
Miercuri, 22 Ianuarie
PNL nu a stabilit candidatul pentru primăria Bucureștiului. Adică au fost zile pline pentru domnul Iohannis, n-a avut vreme să se ocupe și de treaba asta.
Marti, 21 Ianuarie
Azi e cea mai deprimantă zi din an, zic cercetătorii. La asta adăugați că i-am văzut la tv pe Orban, Olguța, Ciolacu.
Luni, 20 Ianuarie
Cică se schimbă toți inspectorii școlari prin țară: pleacă pesediștii, vin liberalii. Copii, voi stați liniștiți, nu vă agitați, că știți cât de fragile sunt tavanele!
Joi, 16 Ianuarie
Descarcă aplicația