Notificări


Orlando ne-a zis ieri că vrea să fie președinte, dup-aia a cerut legalizarea canabisului. Ok, boss, măcar știm de la ce ți se trage.
Joi, 21 Martie
Cică Dragnea s-a dus la spital privat ca să aibă intimitate. Păi, mai intim decât la stat, unde stau doi bolnavi în același pat, nu e nicăieri!
Joi, 21 Martie
Domnule Iohannis, cu tot respectul: atât de jos ați coborât standardul la președinție încât vrea și Orlando să candideze? Asta nu v-o iertăm.
Miercuri, 20 Martie
Domnule Dragnea, faceți poze, trimiteți-ne și nouă... Vrea și poporul să vadă cum e la privați. E hârtie la veceu? Și apă caldă? Nu cred!
Miercuri, 20 Martie
Viorica Dăncilă spune că, la noi, mita nu e corupție, ci o modalitate de a mulțumi cuiva. Aa, deci de-asta nu vin modificările la legile justiției: nu s-au prins cum să-i mulțumească lui Tudorel.
Marti, 19 Martie
Cică Livache refuză operația. Daddy, suntem în economia de piață: trebuie să se întâlnească cererea cu oferta, nu se poate așa, să refuzi totul.
Marti, 19 Martie
Ar trebui interzis prin lege să mai vorbim de autostrăzi. Cum le este interzis pedofililor să se apropie de grădinițe.
Luni, 18 Martie
Andrei Caramitru și USR ne pregătesc o democrație, pfuuuu.... O nebunie, de pe timpul lui Ceașcă n-am mai avut așa! Cu program, să vizităm muzee, să ne cultivăm anticorupția... Iar dacă suntem cuminți, seara ne bagă și apă caldă.
Luni, 18 Martie
Rareș Bogdan e primul pe lista liberalilor la Europarlamentare. Ce noroc pe pesediști că nu vor și jurnaliștii lor pe listă. Până la locul treizeci ar fi ocupat.
Joi, 14 Martie
Viorica s-a dus să vadă avioanele F16. A întrebat dacă sunt 4X4, și i s-a zis că da, însă ei zic mai simplu: 16.
Joi, 14 Martie
Dragnea vrea ca europarlamentarii PSD să fie, în primul rând, mari patrioți. Cine nu plânge la „Muma lui Ștefan cel Mare” nu pupă loc pe listă.
Joi, 14 Martie
Băsescu le spune copiilor să rămână în țară, pe salarii mici. Când era președinte le spunea să plece din țară, dacă nu le plac salariile mici. Are și senilitatea avantajele ei.
Miercuri, 13 Martie
Îl mai executați pe Tudorel sau nu? Hai, că omul așteaptă. Nu de alta, dar dup-aia trebuie să facă ievaluarea iexecuției, e multă birocrație și cu iexecuțiile astea.
Marti, 12 Martie
Vă rog eu, aduceți aurul ăla odată în țară. Teodorovici, a apărut un amanet bun pe Magheru, ne umplem de bani, tată!
Luni, 11 Martie
La petrecerea de opt martie a femeilor din PSD, Liviu Dragnea a fost singurul bărbat prezent. Toți ceilalți bărbați din partid se aflau la petrecerea amantelor din PSD.
Luni, 11 Martie
Claudiu Manda îl acuză pe Tudorel Toader că are doar trei viteze: încet, încetișor și pe loc. Tudorele, te-ai scos: ăștia vor să te pună la prezidențiale, să te bați cu Iohannis.
Joi, 7 Martie
Barna și Cioloș nu sunt lăsați să se alieze. Dar și normal, facem alianțe tradiționale, nu de-astea, bărbat cu bărbat!
Joi, 7 Martie
Voi ați observat ce inteligent tace Viorica? Aș asculta-o cum tace cu orele, vă jur.
Joi, 7 Martie
Tudorele, lasă, bre, mare scofală că te-au certat Dragnea, Ciordache și Mitralieră. Gândește-te la Real Madrid... aia nasoleală. Matale ai scăpat ieftin.
Miercuri, 6 Martie
Un om de afaceri din Suceava a construit un metru de autostradă în Moldova. Tipule, acum plantează un tufiș pe-o parte, unul pe alta. Pe o parte ne ușurăm, pe partea cealaltă stau polițiștii cu radarul.
Marti, 5 Martie
Olguța Vasilescu e purtător de cuvânt al PSD, secretar al Camerei Deputaților și consilier onorific al lui Dăncilă. Manda, ce-i faci, de și-a luat femeia atâtea locuri de muncă încât să nu mai treacă pe-acasă cu anii?
Marti, 5 Martie
Liviu Dragnea se duce la Moscova, îl ia pe Putin de guler și îi zice nervos: „Aurul țării să vină acasă! De ce să stea bogățiile noastre afară?” A, nu, scuze, n-a zis la Moscova, ci în Parlament. Și vorbea despre rezerva de aur de la Londra. Scuze încă o dată.
Marti, 5 Martie
Florin Iordache spune că dacă s-ar putea întoarce în timp, ar mai da o dată Ordonanța 13. Pare că ăsta e tot planul Guvernului PSD: să ne întoarcem în timp. Băieți, pe la Evul Mediu facem o stație, da? Să coborâm și noi...
Luni, 4 Martie
Veo reînființează cancelaria prim-ministrului. Na, profesoară de lucru manual la Videle, nu poate fără cancelarie. Acolo ține catalogul din care-și cumpără țoalele de un cutremurător bun gust.
Joi, 28 Februarie
Kovesi e chemată din nou la audieri, pe șapte martie. Probabil într-un final se va apela la trupele NATO de la Deveselu ca s-o scoată din mâinile PSD-ului.
Joi, 28 Februarie
Dragnea vrea să aducă în țară rezerva de aur a României. Să vezi cum face cinste nea Livache, pune dinți la tot partidul.
Joi, 28 Februarie
Dragnea i-a zis unei jurnaliste că nu vorbește engleza. Doamnă, încercați și în șmangleză, e fluent băiatul.
Miercuri, 27 Februarie
Kovesi e la un pas de-a fi numită procuror șef european. Incredibil cât s-a extins statul paralel. În ritmul ăsta, pesdiștii se tem că Maior ar putea s-ajungă președintele Americii.
Miercuri, 27 Februarie
Viorica Dăncilă spune că Timmermans nu a ignorat-o și că ne va da fotografii care arată relația adevărată. Doamne, Vio, sper că nu ne trimiți o poză în care tu ești îmbrăcată în elevă iar el ți-e profesor de limba română. Te-a păcălit, Vio, el nu știe... mă rog, tu nu știi.
Marti, 26 Februarie
Tudorel modifică radical Ordonanța pe justiție. Mă rog, cel puțin două virgule sunt ca și zburate din text.
Marti, 26 Februarie
Veorica s-a întâlnit cu magistrații, să discute chestiuni de drept. Cum să vă zic, ca să fiu totuși blând: la engleză Viorica e mult, mult mai bună decât la Drept.
Luni, 25 Februarie
Petre Daea a spus că, între cormorani și români, el îi alege pe români. Mă rog, n-a fost deloc ușor să aleagă, cică s-a gândit destul de mult.
Joi, 21 Februarie
Ați văzut ce bogată e pisica lui Karl Lagerfeld? Eh, imaginați-vă cum va fi hamsterul lui Dragnea.😁
Joi, 21 Februarie
Cuc și Suciu, i-ați văzut pe Cuc și Suciu? Nu vreau să cobesc, dar cred că PSD a găsit o alternativă la Țociu și Palade.
Miercuri, 20 Februarie
Ca de obicei, Liviu Dragnea habar n-avea de ordonanțele pe justiție ale lui Tudorel Toader. Nu râdeți, poate era la budă. Știți că are probleme cu prostata, una-două, hai la baie!
Miercuri, 20 Februarie
PSD a spart zece miliarde de euro pe contracte cu firmele de casă. Vă dați seama cum circulă banii pe lângă noi în timp ce ne înghesuim la coadă la covrigi?
Marti, 19 Februarie
Dacă mai găsiți ceva noroi pe undeva, să nu-l aruncați... Îl ducem la muzeu, să vadă și nepoții noștri cum arăta noroiul. Că e și o vorbă, Viorico: prost să fii, noroi să ai!
Marti, 19 Februarie
Viorica a zis că ea a scos România din noroi. Uite-așa ne ies vorbe. Mâine vezi că vine Vâlcov și zice că el ne-a învățat să ne spălăm pe dinți.
Luni, 18 Februarie
PNL și PSD s-au certat tot weekend-ul pe problema creșterii alocațiilor copiilor. S-au certat atât de tare încât mai aveau puțin, eliminau alocațiile de tot și trimiteau copiii la muncă.
Luni, 18 Februarie
Dacă mergeți la baie și auziți niște zgomote ciudate, să nu vă panicați: e Dragnea, se luptă cu statul paralel!
Luni, 18 Februarie
Și-au dat și pesediștii seama: cum naiba să taxeze lăcomia? Că-n câteva luni ajung în sapă de lemn.
Joi, 14 Februarie
Kovesi e urmărită penal pentru trei capete de acuzare. Acum, ca să fie treaba-treabă, așteptăm anunțul prin care PSD îl propune pe Ciordache procuror șef la Bruxelles.
Joi, 14 Februarie
Doctorița ginecolog s-a lăsat de școală în clasa a noua, italianul estetician în clasa a opta. Au făcut deci atâtea sacrificii ca să practice medicina, iar acum sunt aruncați ca niște măsele stricate.
Miercuri, 13 Februarie
Olguța Vasilescu a anunțat că își retrage candidatura pentru Ministerul Dezvoltării. Mă rog, să vedem dacă-i dă voie Iohannis. Parcă vezi că-i zice nu și de data asta.
Miercuri, 13 Februarie
Iohannis spune că trăiește un sentiment de frustrare politică. Cum evoluează tehnologia asta: ieri ne minunam că un robot salută, azi robotul are sentimente.
Marti, 12 Februarie
S-a dus Isărescu în parlament... Cum să vă zic, cred că-l transferă Gigi la FCSB, că a făcut o posesie cu nepricepuții ăia. Tiki-taka, țaca paca!
Marti, 12 Februarie
Purtătorul de cuvânt al Comisiei Europene a prezentat-o pe Viorica Dăncilă ca fiind prim-ministrul Bulgariei. Cu sute de ani în urmă, bulgarii ar fi declarat război pentru o astfel de jignire.
Luni, 11 Februarie
S-a mai descoperit un medic fals, într-o comună de lângă București: un stomatolog a cărui meserie era însă aceea de zidar. Suspiciunile au apărut când acesta i-a propus unui pacient să-i facă izolație termică la gură, să nu-l mai tragă curentul la măsele!
Luni, 11 Februarie
Cică italianul impostor a tatuat azi-noapte vreo cinci deținuți în arest. Bucuroși oamenii, mai ales după ce au auzit că italianul a terminat cu zece Universitatea de tatuaje din New York.
Vineri, 8 Februarie
Încă un medic fals: un zidar stomatolog. O echipă de televiziune l-a căutat acasă, dar nu l-a găsit, cică era plecat după materiale pentru cabinet - deci, la Dedeman si la Brico Store.
Vineri, 8 Februarie
Descarcă aplicația