Notificări


Ați înțeles mesajul prezidențial, da? Să-l mai ajutăm o tură cu democrația la Parlamentare și aia e, pe anul ăsta nu ne mai deranjează cu nimic.
Marti, 29 Septembrie
Marian Oprișan pleacă de la șefia județului Vrancea după 20 de ani. Pleacă așa cum a venit: un om simplu, onest. În schimb, maică-sa…
Luni, 28 Septembrie
Incredibil, după ce a agresat-o verbal făcând-o „panaramă”, Nicușor a bătut-o pe Firea la alegerile locale. Vă rog să încetați cu violența împotriva femeilor!
Luni, 28 Septembrie
DNA anchetează contractul pentru cele 103 milioane de măști destinate persoanelor defavorizate încheiat de guvernul Orban. Nu înțeleg de ce tot cercetează, când se știe că PSD e de vină… nu-i așa, domnule Iohannis?
Joi, 24 Septembrie
Nou record de infectări cu Covid azi. Ne-am găsit unde să fim competitivi și performanți.
Miercuri, 23 Septembrie
PSD a trecut în Parlament legea prin care pensiile urmează să fie mărite cu 40%. Ăsta e PSD: când e să facă o nenorocire găsește majoritate imediat!
Marti, 22 Septembrie
Comparativ cu țări din zonă, în România se moare foarte, foarte ușor de Covid. Da, se moare mai ușor, dar se și trăiește mai greu!
Joi, 17 Septembrie
Azi record de îmbolnăviri - 1713 cazuri noi de Covid. Iar începe Tătaru: că a făcut pandemia cocoașă, că are zimți de fierăstrău, că e șchioapă, chioară… Nelule, n-o mai face cum îți vine la gură, nu vezi că se răzbună?
Miercuri, 16 Septembrie
S-au deschis școlile… Nu ar fi, totuși, mai corect să spunem că s-au întredeschis școlile?
Luni, 14 Septembrie
Încă nu se știe după ce scenariu începe școala în fiecare oraș: verde, galben sau roșu. La nivel național însă e clar: școala începe după un scenariu de film prost.
Joi, 10 Septembrie
Au început să explodeze bancomatele în țară… Nu, nu se fură, e de la euro, că a crescut atât, s-au umflat bancomatele și... Bum! Bum! Bum!
Miercuri, 9 Septembrie
Când auzi asta cu ”Se dă drumul la școli”… parcă urmează să fie eliberat un pitbull pe stradă! Băgați copiii în casă, că dau ăștia drumul la școală!
Miercuri, 9 Septembrie
Orban a zis că duce o luptă dură cu 28 de baroni PSD. Bineînțeles, cea mai crâncenă încleștare o are cu cei care nu vor să treacă la PNL.
Marti, 8 Septembrie
Bode, hai, mai plimbă-te două-trei zile, după care gata! Încep școlile, nebunule, umbli cu bicicleta, cu trotineta, cu orice altceva, da? Că ne omori copiii.
Luni, 7 Septembrie
Ion Țiriac spune că pensionarii nu merită pensii mai mari. Tati, zic să rămâi la bani și la porci mistreți. Chestia cu oamenii te depășește.
Joi, 3 Septembrie
Am ajuns unde ne e locul: România are cea mai mare rată a mortalității de Covid din UE. Ăștia suntem: facem ce facem și până la urmă tot găsim o cale să fim rușinea Europei.
Joi, 3 Septembrie
Șeful Poliției Române și-a dat demisia. La ce salarii oferă clanurile din România, cred și eu, mulți polițiști vor merge în privat.
Miercuri, 2 Septembrie
Ciolacu a zis că moțiunea n-a fost un eșec. Așa, la pesediști, doar pușcăria e eșec, restul se rezolvă cu bani.
Marti, 1 Septembrie
Nu se mai cumpără tabletele pentru elevi. Dați-le încolo, domnule Orban, că le strică ochii copiilor. Sănătatea e pe primul loc!
Luni, 31 August
Cum se zice corect: PSD sau PNL? Cum la ce? La traseism.
Luni, 31 August
România e fruntașă în Europa la abandon școlar. Părerea mea e că se pune greșit problema. De fapt, România e țara în care școala abandonează cei mai mulți copii.
Joi, 25 Iunie
Rareș Bogdan a invitat circa o sută de oameni într-un restaurant, la ziua fiicei sale de un an. Așa e, frate, când nu tu ai bani, ci banii te au pe tine!
Marti, 23 Iunie
România e țara violatorilor și a abuzatorilor protejați de polițiști și de judecători. Știu, nouă ne place să vorbim despre munți și văi și ape...
Luni, 22 Iunie
Ciolacu e îngrijorat că guvernul face abuze. Ciolacule, întrebare: Dacă unul se abuze singur se cheamă ”autobuze”?
Joi, 11 Iunie
Urmează noi măsuri de relaxare. Dar știți cine mi se pare mie cea mai și cea mai relaxată?... Economia românească, frate. Niciun plan nu are, nu știe când revine la muncă, nimic, nimic.
Luni, 8 Iunie
Azi, de Ziua copilului, au fost toți politicienii cu „La mulți ani, să fii sănătos și frumos, copile”! Practic, un fel de „Te iubește tati mult, dar n-am bani să-ți cumpăr nici pufuleți”!
Luni, 1 Iunie
A zis Olguța că se va umbla la legea pensiilor doar peste cadavrul ei politic. Nu ne ispitiți, doamnă, nu ne ispitiți!
Joi, 28 Mai
Azi e ziua domnului premier Ludovic Orban. În cinstea sa, trupele de coafeze au trecut pe sub Arcul de Triumf.
Luni, 25 Mai
DNA a decis că în dosarul Microsoft, în care Udrea a stat 7 zile în arest, nu există fapta. Nu a existat de la început sau nu mai există acum? O fi plecat doamna Laura cu ea la Bruxelles, dați-i un telefon!
Miercuri, 20 Mai
Asta a fost cu starea de urgență. Domnule Vela, din când în când să mai ieșiți așa, pe la zece seara, să ne ziceți să suntem eroi, da? Nimeni nu ne-a vorbit așa frumos, niciodată. Iar de Moș Crăciun, se știe, aveți o geacă de piele de la noi...
Joi, 14 Mai
După 15 mai, gata, fără declarații. Orban, ai auzit? Fă-ră de-cla-ra-ții. Nici de presă, de nici un fel, că ne-ai făcut capul calendar fără să zici ceva ca lumea.
Miercuri, 6 Mai
De la 50 de bani înainte de criză, măștile costă și azi peste 4 lei, peste 5 lei, depinde de noroc. Asta e, o să vedem pensionarii înfășurați ca mumiile cu ce găsesc prin casă.
Marti, 5 Mai
Din 15 mai, gata, se termină cu starea de urgență, e sigur. Intrăm în starea de alertă. Iar dup-aia... în stare de orice, cum ne place nouă.
Luni, 4 Mai
Domnule Vela, de 1 Mai ar fi frumos să mai faceți un parteneriat cu Biserica și să împartă câte un mic și-o bere din ușă-n ușă. Așa ar fi frumos!
Miercuri, 29 Aprilie
Pesediștii au depus moțiune simplă împotriva lui Cîțu. Moțiunea simplă e un fel de: „dar nu ți-e rușine, măi, băiatule?”
Marti, 28 Aprilie
Orban și Cîțu nu știu cum să nu crească pensiile în toamnă. Abia acum își dau seama că lor le place mai mult când e pandemie: taie, anulează, fac ce vor.
Luni, 27 Aprilie
Cică economia românească e belea! E pornită, tot, cu plinul făcut, stă să se facă verde la semafor.
Miercuri, 22 Aprilie
Până la urmă se dă lumină. Vela, sper că luați destulă lumină să ajungă la toată lumea, să nu ne înghesuim, da? Luați să fie. Dacă rămâne, aia e, o vindeți la bulgari.
Joi, 16 Aprilie
Era reclama aia, cu piticii de grădină... că pe unul îl fac doctor, pe altul nu știu ce, las că scap eu de herghelie... Așa și nea Șică, pe unii la sparanghel, pe alții la căpșune, lasă că scapi matale de români!
Luni, 13 Aprilie
Trimitem medici în Italia. Adevărul e că trebuie să găsim o cale să-i salvăm din iadul ăsta.
Luni, 6 Aprilie
Se tot vorbește despre „dezertările” medicilor din spitale. Întrebarea e: sigur alea sunt spitale?
Miercuri, 1 Aprilie
Cu sistemul medical românesc e simplu: noi eram morți, dar neîngropați. Aveam nevoie de o criză de-asta care să ne pună ștampila pe certificatul de deces.
Marti, 31 Martie
Vă jur, am făcut un experiment: am închis sonorul la televizor, iar eu înțeleg mai multe de la băiatul care dă din mâini decât dacă-l aud pe Vela.
Luni, 30 Martie
Ministrul Costache și-a dat demisia. Probabil avea un caz mai greu la el la muncă, vreo apendicită cu complicații, și-a zis să o termine cu joaca la minister.
Joi, 26 Martie
Din peste 700 de cazuri confirmate de COVID-19, 103 sunt cadre medicale. Deci, ca să n-o lungim, la noi spitalele sunt adevăratele focare.
Marti, 24 Martie
Haideți să nu ne mai plângem de sacrificiul de-a sta în casă. Nu de alta, dar poate ne aud medicii care muncesc 24 de ore din 24 și e cam de porc.
Luni, 23 Martie
Nu se știe exact câte paturi de terapie intensivă avem în țară. Despre scaune nici nu mai poate fi vorba.
Joi, 19 Martie
Cât de nesimțit să fii ca patron să dai oamenii afară, iar dup-aia să ceri ajutoare de la stat? Ajutor pentru ce, pentru familia ta sau cum?
Miercuri, 18 Martie
Se caută voluntari pentru a fi infectați cu coronavirus. Ei vor primi în schimb 4.000 de euro. Sau: 3 la 10.000, băieții, 3 la 10.000!
Marti, 10 Martie
Când ești dus la un spital, chiar trebuie să ți se dea cătușele jos. Altfel cum să te aperi de șobolani, de gândaci sau de doctori care-ți dau foc?
Joi, 5 Martie
Descarcă aplicația