Notificări


Ce-l mai mănâncă pe Ponta. Vrea să o dea jos pe Veorica, dup-aia să facă el guvern cu PSD. Oprea, pensează-te, că Victor are nevoie de un vicepremier bun!
Miercuri, 18 Septembrie
S-a aflat cine e eminența cenușie din spatele lui Veorica: Miron Mitrea. Deci, Veo pur și simplu nu poate, săraca, dacă nu are o mustață lângă ea!
Miercuri, 18 Septembrie
Orban adună semnături pentru moțiune. Deci, un nene care nu e parlamentar, n-are loc de muncă, e un fel de boschetar, negociază ca să fie dat jos guvernul. E ok, da...
Marti, 17 Septembrie
Vasilica Veorica merge în SUA. Genul programului: comedie.
Marti, 17 Septembrie
Lăsați tot ce faceți, auziți asta: Iohannis a glumit. Vă jur, glumă, exact ca oamenii.
Luni, 16 Septembrie
Azi s-a făcut reconstituirea în cazul Caracal. Mâine polițiștii din Caracal vor freca menta toată ziua. Păi da, că trebuie reconstituit ce-au făcut și ei în ziua răpirii Alexandrei.
Luni, 16 Septembrie
Dăncilă l-a luat pe Mele și l-a pus la Senat. Acum mai ia trei de la ALDE și-i pune în guvern. Mâine, dacă îi trebuie doi fraieri să-i facă piața... exact, ia de la ALDE. Bravo, Căline, ce partid ai creat!
Miercuri, 11 Septembrie
Veorica le-a zis celor din partid că ea are 27% în sondaje. Săraca, ea a terminat Petrol și Gaze la Ploiești, cine știe despre ce sondări vorbește.
Marti, 10 Septembrie
A început școala. Și când zic școala, la o școală mă refer. Celelalte fie nu au autorizații, fie nu au veceuri, fie nu există.
Luni, 9 Septembrie
UDMR a zis că votează moțiunea, dar repede, că cine știe ce oferte apar și îi știți cum sunt ei, greu refuză o combinație.
Joi, 5 Septembrie
Domnule Iohannis, mai bine reveniți la vechiul slogan. Ăla cu „România porn-ului bine făcut”. Era mai bun!
Miercuri, 4 Septembrie
Marian Oprișan a zis că el este maică-sa. Vedeți, când un om spune asta, nu intervine nimeni, e lăsat liber pe străzi. Și ne mirăm dup-aia că se întâmplă tot felul de nenorociri!
Miercuri, 4 Septembrie
Veorica nu știe cum s-o mai dea cu Iohannis care nu-i spune nimic de miniștrii ăia interimari. Mergeți la vrăjitoare, doamnă, aveți ministerele legate, vă spun eu!
Marti, 3 Septembrie
Tăriceanu a pierdut aproape tot. Unii încă se întreabă dacă și-a pierdut și mințile sau urmează.
Marti, 3 Septembrie
Doamne, cică și-acum se străduiesc ăștia din PSD să-i explice lui Dăncilă că analfabetă nu are nimic, dar nimic de-a face cu analul. Of!
Luni, 2 Septembrie
Barna nu s-a prins, dar ăștia au început bătaia fără el.
Joi, 29 August
Cică Veorica s-a certat și cu Orlando. În momentul ăsta, singurul prieten pe care-l mai are Dăncilă în PSD e un cuier de la ea din birou.
Miercuri, 28 August
Veorica zice că nu pleacă de la guvernare pentru că nu e lașă. Coafată așa, pe tocurile alea, rujată și pe dinți, într-adevăr, nu semănați cu o lașă, mai mult cu o nașă.
Marti, 27 August
PNL depune moțiune de cenzură. Orbane, dacă nici acum nu trece, e clar că trebuie să angajați o firmă de moțiuni că voi habar n-aveți!
Luni, 26 August
ALDE pleacă de la guvernare. Poate să plece și PSD, Veorica mai rămâne puțin. Spală vasele, dă cu mopul, nu poți să lași, frate, după tine așa, ca după Untold, nu?
Luni, 26 August
Noul șef de la Protecția Consumatorului spune că angajatele și angajații nu au voie cu decolteu, fuste scurte sau șapcă pe cap. Trebuie cu capul gol. Așa cum sigur îl are el!
Joi, 22 August
Trenurile noastre merg cel mai încet din Europa. Dacă ești sănătos și poți să grăbești puțin pasul, n-are nici un rost să te încurci cu CFR-ul, mai mult te întârzie.
Marti, 20 August
Veorica spune că medicii din Ungaria dau năvală să se angajeze în România. Vă dați seama? Până acum nu înțelegeam ce scriu doctorii pe rețetă, acum n-o să mai înțelegem nici ce vorbesc.
Luni, 19 August
Dan Barna a declarat că dacă era el președintele României nu leșina soldatul american la Constanța azi.
Joi, 15 August
Ce se ceartă Călin cu Viorica. Nici cu fostele neveste n-a făcut așa scandal.
Miercuri, 14 August
Dacă polițiștii ar face școală cât fac medicii, practic s-ar pensiona undeva prin anul doi de rezidențiat.
Miercuri, 14 August
Tăriceanu nu doar că nu a ieșit de la guvernare, dar a vrut să-l aducă și pe Ponta în guvern. Cum se trag boschetarii unii pe alții, știi? Hai, boss, că muncește și prietenul meu.
Marti, 13 August
Dincă are tuneluri săpate, plăci de beton groase turnate în curte... Mă gândeam, poate ne face criminalul niște autostrăzi, că ăștia nu sunt în stare.
Marti, 13 August
Veorica nu renunță, vrea să candideze pentru Cotroceni. Ce dacă are voturi cât să fie primar într-o comună mai mică, ea vrea. Și noi știm din reclame că dacă vrei, poți! Pe naiba!
Luni, 12 August
Iohannis ne promite o „Românie normală”. Apoi schimbi postul și vezi cum fete de 14 ani sechestrate, obligate să se prostitueze aveau drept clienți polițiști.
Luni, 12 August
Barna zice că dacă era el președinte, nu se mai întâmpla tragedia de la Caracal. Eh, ce vorbești, nici Caracalul nu mai exista!
Joi, 8 August
Dragnea contestă în instanță actuala conducere a PSD. Ăsta a prins gustul tribunalelor.
Joi, 8 August
Tăriceanu se aliază cu Ponta. Calin chiar e în căutarea celui mai prost mariaj posibil.
Miercuri, 7 August
Zici că ne-am tâmpit! Stăm toți cu ochii beliți la tv, să nu pierdem ceva. Nu de alta, dar poate mergi la baie și pierzi momentul în care își bate joc Dincă de polițiștii români, plimbându-i pe câmp ca pe proști.
Marti, 6 August
S-a supărat lumea că Iohannis a făcut niște poze la Cotroceni în care râde. Fraților, cât timp râde e bine. Iar dacă mai și vorbește e aur.
Marti, 6 August
Din păcate, în toate aceste zile vorbim despre rămășițele Alexandrei, despre rămășițele Luizei... Iar asta pe rămășițele României.
Luni, 5 August
Veorica începe lupta cu criminalitatea. Prima bătălie a fost câștigată: a reușit să pronunțe „criminalitate” aproape corect.
Luni, 5 August
Văzând cam cât îi duce capul pe unii dintre ei, cel mai îngrijorător mi se pare acum că polițiștii poartă arme.
Luni, 5 August
A fost adoptată legea pensiilor. Știți vorba aia: n-o să prindem noi, maică, pensii mari, dar măcar copiii noștri.
Miercuri, 26 Iunie
Blindatele NATO au ajuns acum și la Buzău. Of, chiar nu înțeleg de ce nu se face ceva frumos, să cânte Antonia în deschidere, să vorbească primarul, să sfârâie micii, știți ce zic?
Marti, 25 Iunie
De la Timișoara până la Constanța trenul face în perioada asta 30 de ore. Mulți se dau jos pe la Craiova, să-și schimbe buletinul.
Marti, 25 Iunie
Mă gândeam, nu e vreo țară în lumea asta care să adopte procurori? Dăm și bani dacă e nevoie, plătim transportul.
Luni, 24 Iunie
Băsescu spune că Iohannis ar putea fi învins de o femeie puternică, blondă. Of, ce face dorul din oameni! O vede nea Traian pe Elena peste tot.
Joi, 20 Iunie
Sistemele informatice ale mai multor spitale din România au fost atacate de hackeri și sunt pe butuci. Deci, SRI nu avea protocol și cu Ministrul Sănătății?
Joi, 20 Iunie
Un profesor de Religie din Județul Alba a lăsat însărcinată o elevă. Chiar așa, ce sens mai au orele de Educație sexuală, dacă se ocupă profu’ de Religie de toate?
Miercuri, 19 Iunie
Ponta a spus că moțiunea e un fake, dar că o va vota. Măi, el când plecase atunci era lovit la genunchi. A mai căzut între timp, știți ceva?
Marti, 18 Iunie
Livache, avem două vești: una bună și una rea. Vestea rea e că o să faci pușcărie în regim închis. Vestea bună e că omul tău de paie încă rezistă.
Marti, 18 Iunie
Moțiunea asta de cenzură e ca un bețiv care urinează la gard. Se uită toți în altă parte de jenă.
Luni, 17 Iunie
S-a lansat doamna Viorica, vrea să fie președintele PSD. Felicitări, doamnă! Ne-am tot gândit la cum poate fi distrus PSD-ul, dar chiar nu ne trecuse prin cap un scenariu atât de crud!
Joi, 13 Iunie
Se fac douăzeci și nouă de ani de când pesediștii au început să-i bată pe români. Știu, nu mai interesează pe nimeni...
Joi, 13 Iunie
Descarcă aplicația