Notificări


Să dezbați reformele din educație e ca și cum ai spune că e ok să mănânci cuie, dacă pui pe ele niște ketchup și maioneză. Noi încercăm azi să dezbatem acest subiect, de la 22.00, la Prima TV!
Joi, 8 Septembrie
Blue Air nu mai zboară. Vorbim de la 22.00, la Prima TV, despre cum țeparii trebuie aduși cu picioarele pe pământ.
Miercuri, 7 Septembrie
Factura la energie seamănă cu zilele de post: știi că va fi mare, dar cât de mare? Povestim pe larg de la 22.00, la Prima TV.
Marti, 6 Septembrie
Ce se mai bucură Iohannis că vorbește și Ciucă la început de an școlar. În sfârșit nu mai este el cel mai pămpălău din curtea școlii. Ne vedem de la 22.00, la Prima TV!
Luni, 5 Septembrie
Dragi români, vă rugăm să nu mai aruncați mâncare, că se supără ministrul Agriculturii și nu ne mai dă deloc dup-aia. Vă așteptăm de la 22.00, la Prima TV!
Joi, 5 Mai
Proteste azi pentru salarii mai mari. Nici dacă protestați pentru salarii mai mici nu se întâmplă nimic. Practic nu existăm pentru ăștia.
Miercuri, 4 Mai
Ăștia de la NATO oare știu cam cât muncește Iohannis pe lună? Cum să-l pui șef când el e dat dispărut de 3 săptămâni?
Luni, 2 Mai
Ciucă e în campanie electorală. I-o fi spus cineva că din 4 în 4 ani se fac alegeri și poți să rămâi fără loc de muncă? De fapt, oricum îi merge pensia aia babană de la stat.
Luni, 18 Aprilie
Nu știu dacă ați observat, dar ce a rămas la fel de ieftin ca înainte e politicianul român. Nici inflația nu se atinge de ăștia. Povestim mai multe de la 22.00, la Prima TV!
Joi, 14 Aprilie
În sfârșit un 10 pentru România: la inflație. Chiar 10, 2. Felicitări, domnule Ciucă, mai mult ca Nadia la Montreal.
Marti, 12 Aprilie
Kelemen Hunor a zis că e clară treaba: vine criza economică. Stai, bre, liniștit, că nu deschidem la nimeni. Mai multe de la 22.00, la Prima TV!
Joi, 7 Aprilie
Să ai tu o Șoșoacă, un Simion, în Parlament, oameni care fac live-uri de când i-au născut mămicuțele lor, și să te faci de râs la omul ăla din Ucraina că nu ai sonor. Mai multe de la 22.00, la Prima TV!
Marti, 5 Aprilie
Toate ca toate, invazie, război, dar cât de insensibil să fii ca să vrei să le vorbești parlamentarilor români lunea, la 7 seara?
Luni, 4 Aprilie
Ciucă zice că nu s-a hotărât dacă va candida sau nu pentru șefia PNL. Nicule, vezi că ești hotărât de mult. Ce, nu ți-au comunicat că deja te-ai hotărât?
Luni, 4 Aprilie
Cică vine foametea! Păi, noi așteptam o veste despre când naiba se termină foametea. Mai multe de la 22.00, la Prima TV!
Joi, 31 Martie
Chestia asta cu foametea n-ar trebui să ne îngrijoreze prea tare, la cât ne mâncăm între noi... Mai multe de la 22.00, la Prima TV!
Miercuri, 30 Martie
A fost summit mare NATO. Mare, mare, cu dar. Nu știm cât a lăsat domnul Iohannis în plic pentru armament, cică mult.
Joi, 24 Martie
Ucraina rezistă, urmează summit NATO și, se pare, alte sancțiuni pentru Rusia. E timpul, domnule Putin, să dați jos geaca albastră și să îmbrăcați pantalonii maro.
Marti, 22 Martie
Ce părere aveți de geaca de 12 mii de euro a lui Putin? La banii ăștia nu că ține de cald, dar cred că are centrală termică în ea.
Luni, 21 Martie
Da, astăzi cu toții ar trebui să fim Marina. Marina Ovsyannikova, jurnalista rusă care a dat dovadă ieri de un curaj nebun. Mai multe de la 22.00, la Prima TV!
Marti, 15 Martie
Când o fi să se facă pace, Putin e în stare să taie factură pentru motorină Ucrainei. Discutăm pe larg de la 22.00, la Prima TV!
Miercuri, 9 Martie
Cică specialiști ai Serviciilor de informații americane studiază tot mai serios dacă nu cumva Putin e nebun. Părerea noastră e că trebuie să fii tâmpit să crezi că e normal.
Miercuri, 2 Martie
Tot zice Putin că Ucraina nu e o țară. Nu știm înainte de atac, dar azi sigur Ucraina e o țară! Vorbim mai multe de la 21.55, la Prima TV!
Marti, 1 Martie
Rusia a fost exclusă din toate competițiile. A rămas în finală doar la proba de Criminali de război.
Marti, 1 Martie
A trecut dementul la nucleară acum. Pe bune, chiar nu se găsește un creștin care să-l dezamorseze pe karatistul ăsta criminal?
Luni, 28 Februarie
Mâine va fi summit NATO. Întrebarea e dacă mâine va mai fi Ucraina... Vorbim mai multe de la 22.00, la Prima TV!
Joi, 24 Februarie
Iohannis pleacă în weekend la o întâlnire la Varșovia. Cică are legătură cu războiul, dar ieri a fost văzut ieșind dintr-un magazin cu articole sportive… Povestim de la 22.00, la Prima TV!
Miercuri, 23 Februarie
Trupe rusești au intrat în Donbas. Părerea noastră e că a fost o intrare de „roșu”. Rusia ar trebui suspendată, să nu participe la următorul Război Mondial. Să-l vadă la televizor. Discutăm de la 22.00, la Prima TV!
Marti, 22 Februarie
Azi e Ziua Bunătății Spontane… Ce, nu ați simțit nimic, nu? Nici noi. Ne-a înrăit țara asta, s-a dus toată spontaneitatea.
Joi, 17 Februarie
Rafila a zis că până în Paște vom avea o viață normală. Normală? Poate voi, ca să zicem așa.
Miercuri, 16 Februarie
Cîmpeanu vrea iar trimestre, că semestrele au distrus educația... Mai bine zicea că e de la Marte retrograd și că rezolvă cu fetele de la horoscop. Discutăm despre asta de la 22.00, la Prima TV!
Marti, 15 Februarie
Cică pensiile nu cresc, dar se optimizează. Ce e optimizarea la pensii? Păi, cam ce au reprezentat ăia 3 puieți plantați de Iohannis pentru împădurirea țării.
Luni, 14 Februarie
Ce reprezintă aceste cuvinte: „maimuță”, „te las lat”, „naziștilor”, „dictatură”? Nimic deosebit, o zi ca oricare alta în Parlamentul României.
Miercuri, 9 Februarie
Simion cheamă oamenii în stradă pentru un mare protest împotriva lui Iohannis. Alo, Georgică, vezi că nenea Klaus nu e ca Virgil, dacă i-a plecat hidraulica aia exersată la golf, ai zburat, puiule! Ne vedem de la 22.00, la Prima TV!
Marti, 8 Februarie
Cu facturile astea suntem deja în stadiul ăla: domne, nu poate fi făcut nimic, încercați să uitați, să treceți peste traumă, altfel vă îmbolnăviți.
Marti, 8 Februarie
A găsit ministrul Energiei soluția pentru facturi mai mici: să nu mai consumăm atât de mult. Adevărul e că românului îi și place să se lăfăie în electricitate. Vorbim despre asta de la 22.00, la Prima TV!
Luni, 7 Februarie
Iohannis se pregătește să fie șef la NATO. Auzi, NATO, dar de ce nu-l iei de-acum? N-are clauză de reziliere, nimic. Și nici nu vrem procent dintr-un viitor transfer.
Luni, 7 Februarie
Mister Biden, schiuzmi, că tot ați mai trimis 1000 de soldați în România, un sistem de apărare anti-factură nu aveți? Că tare bine ne-ar face… Ne vedem la 22.00, la Prima TV!
Joi, 3 Februarie
Au început iar să ardă spitalele. Noi ne tot plângem că ne pleacă doctorii. Da, e trist, dar hai să fim recunoscători că ne rămân pompierii.
Joi, 3 Februarie
În ianuarie România s-a împrumutat o sumă record. De n-or veni băncile să ne ia de prin case... Să vedeți jale! Unde or fi toți banii ăștia? E o întrebare, dar mai avem și altele de la ora 22.00, la Starea Nației.
Miercuri, 2 Februarie
La final de martie cică revenim la normal. Deci revenim la faptul că o ducem rău de proști ce suntem, nu din cauza pandemiei.
Miercuri, 2 Februarie
Dragi români, crește vârsta de pensionare. După prețuri, după facturi, o nouă creștere. Ăsta guvern capabil!
Marti, 1 Februarie
Ce victime or fi fost azi în război? Nu, nu războiul cu Rusia, războiul nostru cu facturile, cu statul, cu lipsa unui viitor.
Luni, 31 Ianuarie
Jumătate dintre familiile din România sunt în risc de sărăcie. Și nu, asta nu înseamnă că jumătatea cealaltă se află în risc de bogăție. Din contră!
Joi, 27 Ianuarie
Bulgaria s-a împrumutat la 0,44%. Câțu a pus o vorbă bună și România s-a împrumutat cu 5,4%. Cine e de vină? Ca de obicei, poporul!
Miercuri, 26 Ianuarie
A făcut Iohannis ședință CSAT, nu știe Putin cum să își strângă mai repede tancurile de la graniță. Nu, că Iohannis a început numărătoarea: 10, 20, 30… sutaaaa! Cine nu e gata, l-am luat cu lopataaa!
Miercuri, 26 Ianuarie
Nu știu ce să zic de Simion ăsta… Mie mi-ar fi plăcut un lider AUR mai Bio așa, nu stropit cu tot felul de chestii.
Marti, 25 Ianuarie
În Timișoara oamenii donează pături și pilote pentru bolnavii din spitale care stau de atâtea zile în frig. Asta ne-ar mai trebui, să mergem la doctor cu plicul într-un buzunarși cu gigacaloria în celălalt.
Marti, 25 Ianuarie
Când era suporterul Naționalei, Simion se vopsea pe față cu roșu, galben și albastru… Azi, de ziua Unirii, doar cu albastru. Cine să-l mai înțeleagă?
Luni, 24 Ianuarie
Au început s-apară grevele… Mâine dau și ghioceii, aia e, vine primăvara.
Joi, 20 Ianuarie
Descarcă aplicația