Notificări


Se tot vorbește despre „dezertările” medicilor din spitale. Întrebarea e: sigur alea sunt spitale?
Miercuri, 1 Aprilie
Cu sistemul medical românesc e simplu: noi eram morți, dar neîngropați. Aveam nevoie de o criză de-asta care să ne pună ștampila pe certificatul de deces.
Marti, 31 Martie
Vă jur, am făcut un experiment: am închis sonorul la televizor, iar eu înțeleg mai multe de la băiatul care dă din mâini decât dacă-l aud pe Vela.
Luni, 30 Martie
Ministrul Costache și-a dat demisia. Probabil avea un caz mai greu la el la muncă, vreo apendicită cu complicații, și-a zis să o termine cu joaca la minister.
Joi, 26 Martie
Din peste 700 de cazuri confirmate de COVID-19, 103 sunt cadre medicale. Deci, ca să n-o lungim, la noi spitalele sunt adevăratele focare.
Marti, 24 Martie
Haideți să nu ne mai plângem de sacrificiul de-a sta în casă. Nu de alta, dar poate ne aud medicii care muncesc 24 de ore din 24 și e cam de porc.
Luni, 23 Martie
Nu se știe exact câte paturi de terapie intensivă avem în țară. Despre scaune nici nu mai poate fi vorba.
Joi, 19 Martie
Cât de nesimțit să fii ca patron să dai oamenii afară, iar dup-aia să ceri ajutoare de la stat? Ajutor pentru ce, pentru familia ta sau cum?
Miercuri, 18 Martie
Se caută voluntari pentru a fi infectați cu coronavirus. Ei vor primi în schimb 4.000 de euro. Sau: 3 la 10.000, băieții, 3 la 10.000!
Marti, 10 Martie
Când ești dus la un spital, chiar trebuie să ți se dea cătușele jos. Altfel cum să te aperi de șobolani, de gândaci sau de doctori care-ți dau foc?
Joi, 5 Martie
De ce e România o țară slabă? Simplu, pentru că stă foarte bine cu arderile... Are arderi puternice.
Miercuri, 4 Martie
Să vă mai aud că le spuneți copiilor să lase calculatoarele și să se joace afară, la aer curat!
Marti, 3 Martie
Au arestat-o pe doamna Pintea, fost ministru la Sănătate. Lăsați, doamnă, decât în spital, mai bine-n pușcărie!
Luni, 2 Martie
Nicușor Dan e candidatul PNL pentru Primăria Capitalei. Eh, abia acum s-ar putea ca doamna Firea să simtă din nou sârma aia mișcându-se.
Joi, 27 Februarie
V-ați făcut provizii? Adică ați stat în înghesuială, cu alte sute de persoane la coadă? Super, exact ce se recomandă în astfel de situații!
Miercuri, 26 Februarie
Fostul pesedist Chirica, primar la Iași, va trece la PNL. Asta înseamnă să faci curat după PSD: aduni toate gunoaiele.
Joi, 20 Februarie
Ziua lui Brâncuși, mă așteptam să văd niște milioane de brâncușologi defilând... Nimic, toți s-au jucat de-a Cumințenia pământului azi!
Miercuri, 19 Februarie
Ați auzit că virusul chinezesc e deja la Satu Mare? Noroc cu drumurile astea proaste... În trei ani ajunge și la București.
Marti, 18 Februarie
Băse spune că dacă intră în cursa pentru București îi bate pe toți. Păi, cu un cap în gură a scăpat de Rareș, Nicușor fuge, poate Găbița să scoată sârma la el.
Joi, 13 Februarie
Orban vrea să provoace anticipatele, dar anticipatele nu răspund la provocări se pare.
Miercuri, 12 Februarie
Orban a organizat consultări cu partidele, Orban a devenit șeful campaniei PNL, Orban e premier desemnat, Orban e președintele PNL... să vă mai aud vreodată că vă plângeți de cât munciți voi. Putorilor!
Marti, 11 Februarie
Sunt amărât, lăsați-mă, mi s-a stricat televizorul: când l-am deschis îmi dădea știri din noimbrie anul trecut... Spre exemplu, era Orban desemnat premier și citea lista de miniștri, cu Cîțu, cu Violeta, toți ăia de-atunci... Nici nu știu, să-l repar, să-l sparg.
Luni, 10 Februarie
Nea Șică, dar nu ai deloc noroc de serviciu! Ai job-urile legate, trebuie să mergi la o doamnă vrăjitoare, să ți le dezlege.
Miercuri, 5 Februarie
Marcel Ciolacu spune că misiunea lui este să apere democrația. Dacă a ajuns democrația să fie apărată de Ciolacu, e ca și cum am spune că ultima șansă a Academiei Române este Viorica Dăncilă.
Marti, 4 Februarie
PNL și-a asumat alegerea primarilor în două tururi, PSD și-a asumat moțiunea de cenzură. Dar noi, cetățenii, când naiba ne-am asumat toate astea?
Miercuri, 29 Ianuarie
S-au întors parlamentarii la treabă. S-au săturat să stea acasă, au zis să mai stea și la muncă!
Luni, 27 Ianuarie
Ministrul Transporturilor a găsit soluția cu aglomerația pe șoselele patriei: să mergem pe drumuri forestiere. Da, ca să dăm peste vreun gândac de-ăla, să ne amendeze UE, nu?
Miercuri, 22 Ianuarie
PNL nu a stabilit candidatul pentru primăria Bucureștiului. Adică au fost zile pline pentru domnul Iohannis, n-a avut vreme să se ocupe și de treaba asta.
Marti, 21 Ianuarie
Azi e cea mai deprimantă zi din an, zic cercetătorii. La asta adăugați că i-am văzut la tv pe Orban, Olguța, Ciolacu.
Luni, 20 Ianuarie
Cică se schimbă toți inspectorii școlari prin țară: pleacă pesediștii, vin liberalii. Copii, voi stați liniștiți, nu vă agitați, că știți cât de fragile sunt tavanele!
Joi, 16 Ianuarie
După vacanța de iarnă, Moise Guran a reintrat în politică. Părerea mea e că știrea așa trebuie dată.
Joi, 16 Ianuarie
La mulți ani! Azi e ziua bancnotei de 500 de lei. Să ne trăiască, n-am mai văzut-o la față de nu știu când....
Miercuri, 15 Ianuarie
Președintele Iohannis a promulgat dublarea alocațiilor. O întrebare, dacă s-ar da alocațiile mărite, că nu se vor da, dar dacă s-ar da... unul ca Meleșcanu, sau altul care a dat în mintea copiilor, beneficiază și ei de alocație?
Marti, 14 Ianuarie
Au început pesediștii să-l pupe-n fund și pe Ciolacu... Că e mare lider, că e bun, că e frumos. Sunt defecți, clar: cum văd un fund de șef, scot limbile.
Luni, 13 Ianuarie
Se dă acum o lege - în sprijinul oamenilor, bineînțeles - să nu te mai pensionezi deloc. Cică poți să muncești dacă vrei și de pe lumea cealaltă.
Luni, 13 Ianuarie
Copii, dacă Moș Crăciun o să vi se pară anul ăsta mai micuț așa, mai fără burtă, să nu vă speriați. E Florin Cîțu, a făcut rost de bani pentru alocații.
Joi, 19 Decembrie 2019
S-au dublat alocațiile, la anul cresc pensiile cu 40%. Să vezi cum o să fie în cluburile de fițe, o să zici că au venit bunicii să-și ia copiii de la grădiniță.
Miercuri, 18 Decembrie 2019
S-a făcut bugetul pentru 2020. Atât vă zic, serviciile sunt pe plus, Sănătatea are cu 23% mai puțin. Cum ar zice domnul președinte: Urmează o PEROADĂ foarte frumoasă!
Marti, 17 Decembrie 2019
S-au dat primele sentințe în cazul Colectiv. Mda, o timidă tentativă a statului român de-a arăta că există.
Luni, 16 Decembrie 2019
Consilierul lui Orban spune că salariul minim e o mizerie. Boss, știm și noi, dar tu nu trebuie s-o zici așa, în scârbă, sunt unii care trăiesc cu el!
Miercuri, 11 Decembrie 2019
Se discută atât de mult de tăierea pensiilor speciale, că mi-e să nu le mărească ăștia...
Marti, 10 Decembrie 2019
Iohannis îi cheamă aproape în fiecare zi la Cotroceni pe liberali. Cred că e doamna Carmen la Sibiu și ăștia o rup pe FIFA toată ziua.
Luni, 9 Decembrie 2019
Băsescu și Rareș Bogdan au plâns în direct pentru România. Nici nu vrem să știm ce i-ați fi făcut dacă nu o iubeați.
Luni, 2 Decembrie 2019
Iohannis l-a invitat pe Năstase la Cotroceni de 1 decembrie. Boss, eu știu că nu ești prof de Istorie, ci de Fizică, dar n-ai nici ținere de minte?
Luni, 2 Decembrie 2019
Ce, v-ați îngrijorat că a cumpărat Orban rachetele alea? Stați, că a luat și domnul Iohannis încă 5 avioane F-16. Iar noi care credeam că ne dă sărăcia afară din țară. Nu, or să ne dea armele, n-o să mai ai loc de fiare care omoară oameni.
Joi, 28 Noiembrie 2019
PSD își schimbă numele. Alo, pesediștii, schimbați și amprentele, că altfel urmele rămân.
Marti, 26 Noiembrie 2019
La PSD au venit de urgență Gabi Oprea și Marian Vanghelie. Pare că se organizează petrecerea de adio. Au chemat și repetenții din anii trecuți.
Luni, 25 Noiembrie 2019
Domnule Iohannis, prestația dumneavoastră ne-a convins: anul ăsta prezentați Revelionul la TVR!
Miercuri, 20 Noiembrie 2019
Deci, a ieșit cum trebuia: guvernul meu, jurnaliștii mei, dezbaterea mea. Să ne sunați când intrăm și noi, poporul, în ecuație, domnule președinte. Sau ne dați pe toți afară din țara dumneavoastră?
Marti, 19 Noiembrie 2019
Veorico, du-te peste el la Bibliotecă, fată. Și dacă nu te lasă înăuntru, dezleagă-l pe Codrin.
Luni, 18 Noiembrie 2019
Descarcă aplicația