Text test blog
Marti, 16 Februarie 2021

Acesta nu este un magazin ca toate magazinele. Nu îmi place comerțul. De fapt, dacă stau bine să mă gândesc, detest pur și simplu banii. Cred că strică lumea. Deși știu că fără ei nu se poate. Cel puțin în acest punct al evoluției noastre.

Dar ai venit aici să cumperi ceva, nu? Ei bine, înainte să faci asta, să-ți spun rapid de ce am făcut noi magazinul ăsta. Nu să vindem doar o cafea bună (deși suntem pasionați de cafeaua bună), un vin excelent, o miere naturală delicioasă, o pălincă și un vinars de calitate sau tricouri cu Starea nației – unele dintre aceste produse le poți cumpăra deja, pe altele le pregătim pentru tine. Am făcut magazinul ăsta din dorința de a aduce la un loc oameni buni, pentru a ajuta niște copii care au nevoie de sprijinul nostru.

Ne propunem să dezvoltăm acest magazin ca întreprindere socială, orientând cea mai mare parte a profitului către asociația Starea nației și de acolo către burse pentru copiii minunați pe care-i întâlnim și despre care vorbim la emisiunea Starea nației. E o treabă pe care noi o facem, cu resursele noastre, de ceva timp. Și ne-am gândit că am putea să vă băgăm și pe voi în chestia asta faină.

Descarcă aplicația