Evadatul

Evadatul e un super film de acțiune. Eu îl revăd mereu cu plăcere. Iar pentru cei care nu l-au văzut e obligatoriu s-o facă. Harrison Ford și Tommy Lee Jones. O poveste simplă și puternică despre un doctor celebru acuzat de moartea soției. Filmul vine după un serial de succes din anii 60´.

Îl știm pe Harrison Ford, un altfel de erou. Nu mușchii, nu „bătaia” l-au făcut celebru, ci mai degrabă un anumit fel de sensibilitate și de naturalețe a omului simplu, pus în fața unor evenimente ieșite din comun. Ca să vă faceți o idee despre cât de mișto e filmul și ce rețetă tare au găsit pentru un astfel de film, atât vă zic: a fost nominalizat pentru 7 premii Oscar. Iar Tommy Lee Jones chiar a câștigat pentru rol secundar.

___

AMC este gazda unora dintre cele mai populare și aclamate programe de televiziune. Fondată din dragoste pentru măiestrie și povești extraordinare, AMC oferă filme apreciate și seriale originale premium.

Televiziunea a produs unele dintre cele mai premiate seriale dramatice din ultima decadă, inclusiv „Mad Men” și „Breaking Bad”. AMC are istoric excepțional de a câștiga peste 45 de premii Primetime Emmy și de a obține peste 290 de nominalizări Emmy. AMC a fost prima rețea de cablu de bază care a câștigat vreodată Premiul Emmy pentru Cel Mai Bun Serial Dramatic cu Mad Men în 2008. Printre serialele originale de actualitate ale AMC, se numără câștigătorul Globurilor de Aur, ”Better Call Saul”, alături de ”Fear the Walking Dead”, ”NOS4A2” și ”The Terror”.

Distribuie:

Copiază linkul
Linkul a fost copiat
Dezvoltare web