Django Unchained

Tarantino a zis că a făcut Django în primul rând pentru a le aduce oamenilor de culoare din State un erou de culoare într-un film western. A fost un cadou. Sunt multe, multe care se pot spune despre Django și despre discuțiile despre sclavie pe care le-a deschis în State atunci când a apărut, un lucru pe care Tarantino a spus că l-a urmărit.

___

AMC este gazda unora dintre cele mai populare și aclamate programe de televiziune. Fondată din dragoste pentru măiestrie și povești extraordinare, AMC oferă filme apreciate și seriale originale premium.

Televiziunea a produs unele dintre cele mai premiate seriale dramatice din ultima decadă, inclusiv „Mad Men” și „Breaking Bad”. AMC are istoric excepțional de a câștiga peste 45 de premii Primetime Emmy și de a obține peste 290 de nominalizări Emmy. AMC a fost prima rețea de cablu de bază care a câștigat vreodată Premiul Emmy pentru Cel Mai Bun Serial Dramatic cu Mad Men în 2008. Printre serialele originale de actualitate ale AMC, se numără câștigătorul Globurilor de Aur, ”Better Call Saul”, alături de ”Fear the Walking Dead”, ”NOS4A2” și ”The Terror”.

Distribuie:

Copiază linkul
Linkul a fost copiat

Starea Nației 6 mai 2020

Refluxul gastroesofagian și dieta

Dezvoltare web