Scarface

„Eu spun întotdeauna adevărul, chiar și atunci când mint.” Pacino, în Scarface. Tony Montana. Wow, ce film! Scenariul este scris de Oliver Stone. Și e scris în Franța, acolo unde se retrăsese după ce rupsese relația cu drogurile. A pus numele personajului Tony Montana după Joe Montana, jucătorul lui preferat de fotbal american!

___

AMC este gazda unora dintre cele mai populare și aclamate programe de televiziune. Fondată din dragoste pentru măiestrie și povești extraordinare, AMC oferă filme apreciate și seriale originale premium.

Televiziunea a produs unele dintre cele mai premiate seriale dramatice din ultima decadă, inclusiv „Mad Men” și „Breaking Bad”. AMC are istoric excepțional de a câștiga peste 45 de premii Primetime Emmy și de a obține peste 290 de nominalizări Emmy. AMC a fost prima rețea de cablu de bază care a câștigat vreodată Premiul Emmy pentru Cel Mai Bun Serial Dramatic cu Mad Men în 2008. Printre serialele originale de actualitate ale AMC, se numără câștigătorul Globurilor de Aur, ”Better Call Saul”, alături de ”Fear the Walking Dead”, ”NOS4A2” și ”The Terror”.

Distribuie:

Copiază linkul
Linkul a fost copiat

Starea Nației 21 aprilie 2020

Cum spălăm fructele și legumele

Dezvoltare web