Pulp Fiction

Odată cu Pulp Fiction, Tarantino a devenit un titan al cinematografiei. Tot ce a făcut după Pulp Fiction a fost la modul: Wow, încă un film care schimbă cinematografia! Însă toată pornirea asta adulatorie pleacă din Pulp Fiction. Iar Pulp Fiction chiar este un film reper al cinematografiei. Îți place, te entuziasmează, îl iubești, ți-l amintești, povestești despre el. A creat o întreagă cultură în spate: de la muzica din Pulp Fiction, până la replici rămase nemuritoare și meme pe net.

___

AMC este gazda unora dintre cele mai populare și aclamate programe de televiziune. Fondată din dragoste pentru măiestrie și povești extraordinare, AMC oferă filme apreciate și seriale originale premium.

Televiziunea a produs unele dintre cele mai premiate seriale dramatice din ultima decadă, inclusiv „Mad Men” și „Breaking Bad”. AMC are istoric excepțional de a câștiga peste 45 de premii Primetime Emmy și de a obține peste 290 de nominalizări Emmy. AMC a fost prima rețea de cablu de bază care a câștigat vreodată Premiul Emmy pentru Cel Mai Bun Serial Dramatic cu Mad Men în 2008. Printre serialele originale de actualitate ale AMC, se numără câștigătorul Globurilor de Aur, ”Better Call Saul”, alături de ”Fear the Walking Dead”, ”NOS4A2” și ”The Terror”.

Distribuie:

Copiază linkul
Linkul a fost copiat

Starea Nației 27 aprilie 2020

Cum ne protejăm ficatul

Dezvoltare web