Metroul groazei

„Metroul groazei”. Muhahahah! Nu, nu este povestea horror a anilor în care s-a tot construit metroul din Drumul Taberei. Un film de groază după una dintre cele mai tari nuvele horror: ”Midnight Meat Train”, scrisă de Clive Barker în 1984, fiind prima nuvelă din cele trei volume numite ”Books of Blood”. Stephen King spunea la apariția acestor volume că scriitorul Clive Barker este viitorul genului horror.

Așadar nu vorbim de un film de groază cu unul care dă cu drujba în capul unor oameni și a altor oameni și gata, asta e. Nu.

___

AMC este gazda unora dintre cele mai populare și aclamate programe de televiziune. Fondată din dragoste pentru măiestrie și povești extraordinare, AMC oferă filme apreciate și seriale originale premium.

Televiziunea a produs unele dintre cele mai premiate seriale dramatice din ultima decadă, inclusiv „Mad Men” și „Breaking Bad”. AMC are istoric excepțional de a câștiga peste 45 de premii Primetime Emmy și de a obține peste 290 de nominalizări Emmy. AMC a fost prima rețea de cablu de bază care a câștigat vreodată Premiul Emmy pentru Cel Mai Bun Serial Dramatic cu Mad Men în 2008. Printre serialele originale de actualitate ale AMC, se numără câștigătorul Globurilor de Aur, ”Better Call Saul”, alături de ”Fear the Walking Dead”, ”NOS4A2” și ”The Terror”.

Distribuie:

Copiază linkul
Linkul a fost copiat

Starea Nației 29 aprilie 2020

Bolile rinichilor și dieta

Dezvoltare web