Matrix

Sunt deja… sunt deja 21 de ani? Da, 21 de ani de când a apărut Matrix. Un film care ne-a zguduit mințile cum numai Froch i-a făcut lui Bute al nostru. Un film care pune atât de mișto acea problemă la care ne gândim cu toții, mai ales în perioada asta de pandemie: dar dacă totul e controlat de undeva din spate, dintr-o regie a lumii, de la un panou de control… bineînțeles, altul decât ăla dacic, din Munții Bucegi? Dacă ceea ce numim realitate nu e real deloc? Sau, cum ar zice băieții de la mine de pe stradă: Da´ dacă totu e manevră, boss?

____

AMC este gazda unora dintre cele mai populare și aclamate programe de televiziune. Fondată din dragoste pentru măiestrie și povești extraordinare, AMC oferă filme apreciate și seriale originale premium.

Televiziunea a produs unele dintre cele mai premiate seriale dramatice din ultima decadă, inclusiv „Mad Men” și „Breaking Bad”. AMC are istoric excepțional de a câștiga peste 45 de premii Primetime Emmy și de a obține peste 290 de nominalizări Emmy. AMC a fost prima rețea de cablu de bază care a câștigat vreodată Premiul Emmy pentru Cel Mai Bun Serial Dramatic cu Mad Men în 2008. Printre serialele originale de actualitate ale AMC, se numără câștigătorul Globurilor de Aur, ”Better Call Saul”, alături de ”Fear the Walking Dead”, ”NOS4A2” și ”The Terror”.

Distribuie:

Copiază linkul
Linkul a fost copiat
Dezvoltare web