Matrix Revoluții

Voiam să vă spun că e o problemă cu acest film, „Matrix Revoluții”. Da, mulți zic că a fost Matrix Lovituri de stat. Hahaha! Glumă, nea Nelule, ne-a luat izolarea mințile.

Mda, Matrix Revoluții este partea a 3-a a trilogiei Matrix, o chestie unică în istoria cinematografiei: un mega film de acțiune cu niște filosofi. Un mega film de acțiune care se prijină pe idei din Platon sau Baudrillard.

____

AMC este gazda unora dintre cele mai populare și aclamate programe de televiziune. Fondată din dragoste pentru măiestrie și povești extraordinare, AMC oferă filme apreciate și seriale originale premium.

Televiziunea a produs unele dintre cele mai premiate seriale dramatice din ultima decadă, inclusiv „Mad Men” și „Breaking Bad”. AMC are istoric excepțional de a câștiga peste 45 de premii Primetime Emmy și de a obține peste 290 de nominalizări Emmy. AMC a fost prima rețea de cablu de bază care a câștigat vreodată Premiul Emmy pentru Cel Mai Bun Serial Dramatic cu Mad Men în 2008. Printre serialele originale de actualitate ale AMC, se numără câștigătorul Globurilor de Aur, ”Better Call Saul”, alături de ”Fear the Walking Dead”, ”NOS4A2” și ”The Terror”.

Distribuie:

Copiază linkul
Linkul a fost copiat
Dezvoltare web