Matrix Reîncărcat

Mai sunt doar câteva ore și ultima enclavă umană de pe Pământ se va confrunta cu cele 250.000 de Santinele programate să distrugã omenirea. Locuritorii din Zion sunt însă pătrunși de credința lui Morpheus că Alesul va îndeplini Profeția Oracolului și va opri războiul cu mașinile. De ce depinde asta? De cei care au scris scenariul, bineînțeles. Glumesc, de Neo depinde.

Chiar, mă gândeam, la bătrânețe, după ce va salva definitiv lumea din mâinile mașinilor, copiii, pe stradă, îl vor striga cu „Nea Neo”? Nea Neo, ne facem și noi un selfie cu matale? Și ăsta să zică da, apoi să se ferească de blitz ca-n film.

____

AMC este gazda unora dintre cele mai populare și aclamate programe de televiziune. Fondată din dragoste pentru măiestrie și povești extraordinare, AMC oferă filme apreciate și seriale originale premium.

Televiziunea a produs unele dintre cele mai premiate seriale dramatice din ultima decadă, inclusiv „Mad Men” și „Breaking Bad”. AMC are istoric excepțional de a câștiga peste 45 de premii Primetime Emmy și de a obține peste 290 de nominalizări Emmy. AMC a fost prima rețea de cablu de bază care a câștigat vreodată Premiul Emmy pentru Cel Mai Bun Serial Dramatic cu Mad Men în 2008. Printre serialele originale de actualitate ale AMC, se numără câștigătorul Globurilor de Aur, ”Better Call Saul”, alături de ”Fear the Walking Dead”, ”NOS4A2” și ”The Terror”.

Distribuie:

Copiază linkul
Linkul a fost copiat

Starea Nației 23 aprilie 2020

Surse naturale de glutamat

Dezvoltare web