Diabolicele

Un film în care un nene e omorât de Sharon Stone și Isabelle Adjani. Ok, boss, și de ce te vaiți? Adică, pe bune, dacă nici moartea asta nu e bună, atunci nu știu care mai e? Chiar nu vreau să dau exemple despre cine te-ar fi putut mierli…

Mișto povestea din jurul acestui film. Este un remake după un Les Diaboliques, film francez, din 1955. Atunci, a fost regizat de Henri-Georges Clouzot, deși scenariul i-a plăcut foarte tare lui Alfred Hitchock și ar fi vrut să-l facă el. N-a fost să fie. Cum spuneam, Sharon Stone și Isabelle Adjani.

___

AMC este gazda unora dintre cele mai populare și aclamate programe de televiziune. Fondată din dragoste pentru măiestrie și povești extraordinare, AMC oferă filme apreciate și seriale originale premium.

Televiziunea a produs unele dintre cele mai premiate seriale dramatice din ultima decadă, inclusiv „Mad Men” și „Breaking Bad”. AMC are istoric excepțional de a câștiga peste 45 de premii Primetime Emmy și de a obține peste 290 de nominalizări Emmy. AMC a fost prima rețea de cablu de bază care a câștigat vreodată Premiul Emmy pentru Cel Mai Bun Serial Dramatic cu Mad Men în 2008. Printre serialele originale de actualitate ale AMC, se numără câștigătorul Globurilor de Aur, ”Better Call Saul”, alături de ”Fear the Walking Dead”, ”NOS4A2” și ”The Terror”.

Distribuie:

Copiază linkul
Linkul a fost copiat

Starea Nației 28 aprilie 2020

Ce greșim în izolare

Dezvoltare web