Contagion

Voi vă dați seama câte filme erau trase deja la Hollywood cu viruși, cu epidemii și urmau să fie lansate?… Dar ce să mai lansezi?! Că a venit viața să bată filmul. Și ce bătaie, nenică, la scor de maidan! Filmul la care s-au gândit toți când a apărut pandemia a fost Contagion. Contagion e faza horror a pandemiei pe care o trăim acum. E varianta hard, este Metallica pe lângă Mihaela Runceanu.

___

AMC este gazda unora dintre cele mai populare și aclamate programe de televiziune. Fondată din dragoste pentru măiestrie și povești extraordinare, AMC oferă filme apreciate și seriale originale premium.

Televiziunea a produs unele dintre cele mai premiate seriale dramatice din ultima decadă, inclusiv „Mad Men” și „Breaking Bad”. AMC are istoric excepțional de a câștiga peste 45 de premii Primetime Emmy și de a obține peste 290 de nominalizări Emmy. AMC a fost prima rețea de cablu de bază care a câștigat vreodată Premiul Emmy pentru Cel Mai Bun Serial Dramatic cu Mad Men în 2008. Printre serialele originale de actualitate ale AMC, se numără câștigătorul Globurilor de Aur, ”Better Call Saul”, alături de ”Fear the Walking Dead”, ”NOS4A2” și ”The Terror”.

Distribuie:

Copiază linkul
Linkul a fost copiat

Starea Nației 30 aprilie 2020

Mituri legate de COVID-19

Dezvoltare web