Beowulf

Azi, un film cu Anthony Hopkins, John Malkovich și Angelina Jolie. Asta așa, la prima strigare. Aaa, și Robin Wright, da, Robin Wright, din House of Cards. Sincer, m-aș fi așteptat ca despre ea să apară zvonuri că a pus mâna pe fundul unui băiat. Dar uite cum e viața. Suntem în secolul VI în Suedia, iar viteazul Beowulf pleacă în Danemarca, acolo unde se va lupta cu monstrul Grendel.

Da, Hensel și Grendel… ați auzit de ei, niște monștri de copii, umblau singuri prin păduri, de nebuni. Glumesc. Nici o legătură. Grendel, așa își botezau părinții monștri copiii monștri… Le puneau nume de fetițe, casă nu fie atât de violenți.

___

AMC este gazda unora dintre cele mai populare și aclamate programe de televiziune. Fondată din dragoste pentru măiestrie și povești extraordinare, AMC oferă filme apreciate și seriale originale premium.

Televiziunea a produs unele dintre cele mai premiate seriale dramatice din ultima decadă, inclusiv „Mad Men” și „Breaking Bad”. AMC are istoric excepțional de a câștiga peste 45 de premii Primetime Emmy și de a obține peste 290 de nominalizări Emmy. AMC a fost prima rețea de cablu de bază care a câștigat vreodată Premiul Emmy pentru Cel Mai Bun Serial Dramatic cu Mad Men în 2008. Printre serialele originale de actualitate ale AMC, se numără câștigătorul Globurilor de Aur, ”Better Call Saul”, alături de ”Fear the Walking Dead”, ”NOS4A2” și ”The Terror”.

Distribuie:

Copiază linkul
Linkul a fost copiat

Starea Nației 22 aprilie 2020

Beneficiile ciupercilor

Dezvoltare web